NBA

Η Οκλαχόμα Σίτι πήρε 4 draft picks για να αποκτήσει παίκτη και να τον αποδεσμεύσει

Η Οκλαχόμα Σίτι πήρε 4 draft picks για να αποκτήσει παίκτη και να τον αποδεσμεύσει
AP PHOTO/ERIC CHRISTIAN SMITH

Ακούγεται υπερβολικό, ωστόσο οι Θάντερ έχουν 37 draft picks στα επόμενα επτά χρόνια μετά από την ανταλλαγή που τους βοήθησε να αδειάσουν το ρόστερ τους.

Η συμπεριφορά του Κέβιν Πόρτερ έχει απασχολήσει πολλάκις το NBA, με τους Ρόκετς να τον στέλνουν το βράδυ της Τρίτης (17/10) στην Οκλαχόμα Σίτι και τους Θάντερ να τον αποδεσμεύουν αυτόματα ενώ προηγουμένως άδειασαν το ρόστερ τους εν όψει της έναρξης της σεζόν 2023/24.

Η ομάδα του Χιούστον ρίσκαρε με τον νεαρό γκαρντ όταν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς τον έθεσαν στο περιθώριο, ωστόσο οι νέοι μπελάδες του Πόρτερ με τον νόμο ανάγκασαν τους ανθρώπους του οργανισμού να προχωρήσουν προς τα εμπρός χωρίς εκείνον στα πλάνα τους.

Για να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή, οι Θάντερ έστειλαν τον Βίκτορ Ολαντίπο και τον Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ στους Ρόκετς. Η ομάδα της Οκλαχόμα Σίτι πήρε τέσσερα draft picks, πλήρωσε τα 16.9 εκατομμύρια του συμβολαίου του Πόρτερ για να τον ρίξει στη δεξαμενή των free agents και πλέον έχει 15 draft picks πρώτων και 22 draft picks δεύτερων γύρων στα επόμενα επτά χρόνια.

TAGS NBA ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ