NBA

NBA: Οι Ρόκετς προσπαθούν να ξεφορτωθούν με ανταλλαγή τον Πόρτερ μετά τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό της κοπέλας του

Ο Κέβιν Πόρτερ των Ρόκετς
Ο Κέβιν Πόρτερ των Ρόκετς Ⓒ 2021 ERIC CHRISTIAN SMITH/ ASSOCIATED PRESS

Οι Ρόκετς έβγαλαν στο σφυρί τον Κέβιν Πόρτερ και τον πρόσφεραν σε όλες τις ομάδες με ανταλλαγή λόγω των κατηγοριών για ξυλοδαρμό που αντιμετωπίζει, φτάνοντας στο σημείο να προσφέρουν και ντραφτ πικ για να συμβεί αυτό. Ποια είναι η ιδιαιτερότητα του συμβολαίου του που ίσως βοηθήσει να παραχωρηθεί.

Οι Ρόκετς δεν θέλουν να έχουν σχέση με τον Κέβιν Πόρτερ. Η σύλληψή του με την κατηγορία του ξυλοδαρμού της κοπέλας του και η έκταση των τραυματισμών της συντρόφου του (κάταγμα στο αυχένα) έφτασαν το Χιούστον στα όριά του, με το "Athletic" να αναφέρει ότι έβγαλαν ήδη στο σφυρί τον νεαρό γκαρντ.

Συγκεκριμένα, οι Ρόκετς ενημέρωσαν όλες τις ομάδες ότι ο Πόρτερ είναι διαθέσιμος προς ανταλλαγή και μάλιστα είναι διατεθειμένοι να βάλουν μέσα στο πακέτο ανταλλαγής και κάποιο ή κάποια ντραφτ πικ για να συμβεί αυτό, ψάχνοντας ως αντάλλαγμα έναν παίκτη με εμπειρία.

Είναι σαφές ότι την δεδομένη στιγμή μοιάζει δύσκολο για μία ομάδα να δεχθεί να πάρει στις τάξεις της τον Πόρτερ μετά τις κατηγορίες που τον ακολουθούν, αλλά και λόγω του βεβαρημένου παρελθόντος του, αφού μεταξύ άλλων στην ρούκι χρονιά του είχε εκδιωχθεί από τους Καβαλίερς εξαιτίας τσακωμού του με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Κόμπι Άλμαν.

Όπως και να έχει, οι Ρόκετς ελπίζουν ότι μεταξύ άλλων το ιδιαίτερο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με τον προβληματικό γκαρντ θα βοηθήσει να μετακινηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Πόρτερ έχει υπογράψει τετραετή συμφωνία έναντι 82.5 εκατ. δολαρίων, ωστόσο μόνο ο πρώτος χρόνος του συμβολαίου του (ο φετινός δηλαδή) είναι εγγυημένος και κατόπιν η ομάδα του έχει το δικαίωμα να τον αφήσει ελεύθερο κάθε άλλη σεζόν. Το αν αυτό και τα ντραφτ πικ που προσφέρει το Χιούστον είναι αρκετά βέβαια είναι κάτι που μένει να φανεί.

TAGS NBA ΗΠΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ