NBA

Κάταγμα στον αυχένα υπέστη η σύντροφος του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ από τον ξυλοδαρμό

Κάταγμα στον αυχένα υπέστη η σύντροφος του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ από τον ξυλοδαρμό
AP PHOTO/ERIC CHRISTIAN SMITH

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφορικά με την φερόμενη επίθεση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στην σύντροφό του, Κίσρε Γκόντρεζικ, αναφέρουν πως η πρώην παίκτρια του WNBA υπέστη κάταγμα στον αυχένα και βαθιά τομή πάνω από το δεξί της μάτι.

Νέες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την φερόμενη επίθεση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στην σύντροφό του και πρώην παίκτρια του WNBA, Κίσρε Γκόντρεζικ. Όπως αναφέρει το Associated Press, η κοπέλα έχει υποστεί κάταγμα στον αυχένα και βαθιά τομή πάνω από το δεξί της μάτι.

Ο 23χρονος παίκτης των Ρόκετς δήλωσε αθώος για το κακούργημα της επίθεσης και του στραγγαλισμού σε σχέση με το περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο Millennium Hilton στο Μανχάταν. Οι εισαγγελείς είπαν ότι ο Πόρτερ δεν σταμάτησε την επίθεση έως ότου η κοπέλα του βγήκε τρέχοντας και αιμόφυρτη στο διάδρομο του ξενοδοχείου.

Ο νεαρός αθλητής του NBA, που βρισκόταν υπό κράτηση από τα ξημερώματα της Δευτέρας, αφέθηκε ελεύθερος αφότου πλήρωσε εγγύηση ύψους 75.000 δολαρίων.

Ο Πόρτερ θα πρέπει να παρουσιαστεί σε δικαστήριο του Μανχάταν στις 16 Οκτωβρίου. Ο δικηγόρος του δεν έχει κάνει ακόμα κάποιο δημόσιο σχόλιο για την υπόθεση.

Από την πλευρά τους οι Ρόκετς ανακοίνωσαν πως θα διεξάγουν δική τους έρευνα επί τους θέματος προτού προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια αφορά τον παίκτη τους.

Να σημειώσουμε πως τον Νοέμβριο του 2020, ενώ Πόρτερ αγωνιζόταν στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, είχε συληφθή, αφού η αστυνομία είχε βρει ένα γεμάτο όπλο και μαριχουάνα στο αυτοκίνητό του μετά από σύγκρουση με ένα άλλο όχημα. Ο Πόρτερ ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι το όπλο βρισκόταν εκεί και οι κατηγορίες του τελικά απορρίφθηκαν.

Ακόμα, τον Απρίλιο του 2021, ο Πόρτερ είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 50.000 δολαρίων από το NBA επειδή είχε παραβιάσει τους περιορισμούς που είχε θεσπίσει η λίγκα για τον κορονοϊό, προκειμένου να επισκεφθεί ένα στριπ κλαμπ, ενώ τον Ιανουάριο του 2022, οι Ρόκετς τον τιμώρησαν για μία αγωνιστική, επειδή "έχασε την ψυχραιμία του" στη διάρκεια ενός time-out, όπως είχε δηλώσει ο τότε προπονητής της ομάδας.

TAGS NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ