ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Κέβιν Ντουράντ στο ΣΕΦ για το Game 5 του Ολυμπιακού με τη Μονακό

Ο Κέβιν Ντουράντ
Ο Κέβιν Ντουράντ © 2022 JOHN MINCHILLO/AP IMAGES

Η πληροφορία της Equipe επιβεβαιώνεται πλέον από πηγές του SPORT24, αναφορικά με την παρουσία του Κέβιν Ντουράντ στο ΣΕΦ για το Game 5 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και Μονακό. Ο KDθα δει από κοντά τον μεγάλο αγώνα!

Περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του Game 5 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό, ο Μπενουά Κοσέ έριξε τη βόμβα πως ο Κέβιν Ντουράντ αποφάσισε -την τελευταία στιγμή- να ταξιδέψει στην Αθήνα για να παρακολουθήσει από κοντά την σπουδαία αναμέτρηση για τα playoffs της EuroLeague.

Μία πληροφορία που επιβεβαιώνουν οι πηγές του SPORT24, με την πρόβλεψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού να αφορά σε παρουσία του στα VIP, δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη, τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Τι έγινε όμως κι ο Κέβιν Ντουράντ αποφάσισε να δει από κοντά την προσπάθεια του Μάικ Τζέιμς, με τον οποίο συνδέεται με στενή φιλία. Ο KD δεν ακολούθησε την αποστολή της Μονακό (σ.σ.: ταξιδεύει όλη τη σεζόν με liar jet), ούτε μπήκε σε κάποια άλλη ιδιωτική πτήση το πρωί της Τετάρτης 4 Μαΐου. Αντίθετα, επιβιβάστηκε στην ιδιωτική πτήση του μεγαλομετόχου της Μονακό, η οποία ξεκίνησε από τη Νίκαια το απόγευμα, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Όπερ και σημαίνει πως ο Κέβιν Ντουράντ πάτησε το πόδι του σε ελληνικό έδαφος μερικά μόλις λεπτά πριν από το τζάμπολ του Game 5. Το ταξίδι του, όπως καταλαβαίνετε, θα είναι αστραπή, αφού αναμένεται να αναχωρήσει επίσης άμεσα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ