ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ

Μυστήριο με τον Κέβιν Ντουράντ: Δημοσιογράφος της Equipe είπε ότι ο "KD" θα είναι στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός - Μονακό

Ο Ντουράντ με τον Μάικ Τζέιμς | 29 Απριλίου 2022
Ο Ντουράντ με τον Μάικ Τζέιμς | 29 Απριλίου 2022 IN TIME SPORTS

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της Equipe, ο Κέβιν Ντουράντ θα δώσει τελικά το παρών στο Game 5 του Ολυμπιακού με την Μονακό για τα playoffs της EuroLeague. Δεν έχουν ενημερωθεί για κάτι οι ερυθρόλευκοι.

Ο Κέβιν Ντουράντ θα βρίσκεται τελικά στο ΣΕΦ για το Game 5 της σειράς των playoffs της EuroLeague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24). Αυτό αποκάλυψε ο Μπενουά Κοσέ, ο δημοσιογράφος που θα περιγράψει την αναμέτρηση για το κανάλι της Equipe, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος ήταν πρωταγωνιστής σε βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του ΜΜΕ της Γαλλίας στο Twitter. Εκεί όπου ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως "το παιχνίδι της ημέρας, το παιχνίδι της χρονιάς, ίσως το παιχνίδι της δεκαετίας. Αποκλειστική πληροφορία, ο Κέβιν Ντουράντ θα είναι εδώ για το παιχνίδι, όπως επιβεβαίωσε η πηγή μας πριν από λίγο. Θα καθίσει δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη".

Την ίδια ώρα βέβαια, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξακολουθεί να μην έχει κάποια ενημέρωση για παρουσία του Κέβιν Ντουράντ στο γήπεδο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο, αφού έχουν προβλεφθεί όλες οι λεπτομέρειες για το πώς θα φτάσει και πού θα καθίσει για να παρακολουθήσει το Game 5 της σειράς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό.

Αν επιβεβαιωθούν όσα ανέφερε ο Μπενουά Κοσέ, τότε ο "KD" πήρε την απόφαση να ταξιδέψει για την Αθήνα την τελευταία στιγμή, αφού επιβιβάστηκε στην ιδιωτική πτήση που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της Μονακό, το απόγευμα της Τετάρτης 4 Μαΐου. Όλα αυτά, για να δει από κοντά την κρίσιμη αναμέτρηση και να υποστηρίξει τον Μάικ Τζέιμς, με τον οποίο συνδέονται με στενή φιλία.

TAGS ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL 4 FINAL FOUR ΜΟΝΑΚΟ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ