NBA

Ο Κέβιν Ντουράντ αποκάλυψε τους 5 παίκτες που απολαμβάνει να βλέπει

Brooklyn Nets forward Kevin Durant, who is out with an achilles injury, walks onto the court in street clothes for the Nets' season-opener NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves, Wednesday, Oct. 23, 2019, in New York. (AP Photo/Kathy Willens)
Brooklyn Nets forward Kevin Durant, who is out with an achilles injury, walks onto the court in street clothes for the Nets' season-opener NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves, Wednesday, Oct. 23, 2019, in New York. (AP Photo/Kathy Willens) AP

Ο Στίβεν Έι Σμιθ ρώτησε τον Κέβιν Ντουράντ ποιοι είναι οι πέντε κορυφαίοι παίκτες του ΝΒΑ κι ο σούπερσταρ των Μπρούκλιν Νετς ξεγλίστρησε για να ξεχωρίσει τους πέντε που απολαμβάνει να παρακολουθεί.

Η καθημερινότητά του δεν είναι εύκολη. Αναρρώνει από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και από ένα χειρουργείο στον αχίλλειο τένοντα, αν δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό δεν θα αγωνιστεί φέτος με τη φανέλα των Νετς και θα κάνει υπομονή για να φορέσει τη φανέλα τους τη σεζόν 2020/21. Προς το παρόν δουλεύει την φυσική του κατάσταση, κάνει μερικά σουτ και παρακολουθεί μπάσκετ. Πολύ μπάσκετ. Πάρα πολύ μπάσκετ.

Όπως παραδέχθηκε στην εκπομπή First Take του ESPN, υπάρχουν μόλις πέντε παίκτες που απολαμβάνει αυτή την περίοδο να παρακολουθεί στα παρκέ του ΝΒΑ. Δεν δίστασε μάλιστα να πει τα ονόματά τους: " Ο ένας είναι προφανώς ο Καϊρί Ίρβινγκ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Τζέιμς Χάρντεν, ο Τζοέλ Εμπίντ κι ο Ντέιμιαν Λίλαρντ. Έχουμε πολλούς σπουδαίους παίκτες και ίσως ξεχνάω κάποιους, αυτούς όμως τους απολαμβάνω" ήταν τα λόγια του Ντουράντ που έκανε μια καλή προσποίηση για να αποφύγει να ξεχωρίσει τους πέντε κορυφαίους της Λίγκας.

Ο Ντουράντ παραδέχθηκε επίσης ότι οι σχέσεις του με τον Ντρέιμοντ Γκριν δεν ήταν καλές τους τελευταίους μήνες στους Γουόριορς, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν εκτός ομάδας. " Δεν θα πω ψέματα, όντως αυτός ήταν ένας από τους λόγους της αποχώρησής μου" είπε χαρακτηριστικά κι επιβεβαίωσε αυτό που λέγαμε από τον περασμένο Μάρτιο .

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ