ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κέντρικ Ναν στη Game Night: "Λατρεύω να παίζω σε αυτή την ατμόσφαιρα, θα ευχόμουν να αγωνιστώ σε ένα Final Four εδώ"

Ο Κέντρικ Ναν στη Game Night: "Λατρεύω να παίζω σε αυτή την ατμόσφαιρα, θα ευχόμουν να αγωνιστώ σε ένα Final Four εδώ"
YOUTUBE

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στη GAME NIGHT και στο SPORT24 μετά από τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού AKTOR για την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague μετά από 12 χρόνια. Αποκάλυψε το όνειρο του να αγωνιστεί σε ένα Final Four στην καυτή ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και τόνισε ότι ο στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προκρίθηκε στο Final Four μετά από τον θρίαμβο επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο "ηφαίστειο" του ΟΑΚΑ, με τον Κέντρικ Ναν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για τη σπουδαία νίκη των πράσινων.

Ο Αμερικανός γκαρντ που οδήγησε το "τριφύλλι" στο Βερολίνο μίλησε στη GAME NIGHT και στη Βασιλική Καραμούζα στον απόηχο του Game 5 μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας. Αποκάλυψε το όνειρο του να αγωνιστεί σε Final Four μέσα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, στο οποίο λατρεύει να παίζει, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κέντρικ Ναν στη GAME NIGHT και στο SPORT24:

Για την εμπειρία του Game 5 στο ΟΑΚΑ: "Είναι εκπληκτικά τα συναισθήματα. Αυτό είναι η υποχρέωση αυτής μιας μεγάλης ομάδας, όπως είναι η δική μας. Να σηκωνόμαστε κάθε φορά και να κάνουμε step-up όταν χρειάζεται. Είναι σημαντικό που παίξαμε ως ομάδα. Έχουμε πολύ ανταγωνιστικούς τύπους στα αποδυτήρια και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό που καταφέραμε.

Ήταν κάτι απίστευτο να παίζουμε σε αυτή την ατμόσφαιρα, μια μοναδική εμπειρία. Λατρεύω να παίζω στο ΟΑΚΑ, θα ευχόμουν να παίξουμε ένα Final Four εδώ και να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα μπροστά στους οπαδούς μας, που ήταν εκπληκτικοί για ακόμα μία φορά"

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό: "Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα για να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα παιχνίδια. Πρέπει πάντα να ανκαλιάσουμε το τώρα και το παρόν"

Για τα όνειρα των πράσινων για την κατάκτηση του τίτλου: "Από τη στιγμή που ήρθα εδώ, αυτός ήταν ο στόχος, να φτάσουμε στο Final Four και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι θα είναι μια μεγάλη και μακρά σεζόν. Κάθε παιχνίδι ήταν ένα βήμα για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Ξέραμε ότι ο στόχος ήταν να προκριθούμε από αυτή τη σειρά και να προκριθούμε στο Final Four".

Για το αν είναι ο κορυφαίος shooting guard, όπως είπε ο Κώστας Σλούκας: "Θα αφήσω εσάς να επιλέξετε ποιος είναι ο καλύτερος shooting guard. Εγώ αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Θα αφήσω όλους εσάς να είστε κριτές και να αποφασίσετε ποιος είναι ο καλύτερος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ