ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ο Κάουνσιλ προειδοποιεί τον Κόροιβο

Ο Κάουνσιλ προειδοποιεί τον Κόροιβο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίνσεντ Κάουνσιλ αποχώρησε στα μισά της σεζόν από την Αμαλιάδα, αλλά ο Κόροιβος δεν φρόντισε να καλύψει τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Αμερικανό πλεϊμέικερ. Αποτέλεσμα; Έγινε καταγγελία από μέρους του προς τη FIBA για τα οφειλόμενα!

Ο Βίνσεντ Κάουνσιλ αποτέλεσε παρελθόν από τον Κόροιβο στα μισά της φετινής σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Κόροιβος "τελείωσε" μαζί του. Βλέπετε, οι οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπό του οδήγησαν τον Αμερικανό πλεϊμέικερ να αποστείλει εξώδικο προς την ομάδα της Αμαλιάδας, ζητώντας την εξόφληση του ποσού που έχει λαμβάνειν από την παρουσία του στην ομάδα.

Η πλευρά του παίκτη δείχνει μάλιστα διατεθειμένη να τραβήξει το σκοινί στα άκρα, σε περίπτωση που οι "μπλε" δεν αντιδράσουν άμεσα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη καταγγελία προς το αρμόδιο δικαστήριο της FIBA (BAT) με σκοπό να εξασφαλίσει πως θα εισπράξει το οφειλόμενο ποσό. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε στον Κόροιβο θα επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών, έως ότου ολοκληρώσει την εξόφληση των χρεών.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ