ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ο Καούν ομολογεί το ενδιαφέρον του για το ΝΒΑ

Ο Καούν ομολογεί το ενδιαφέρον του για το ΝΒΑ

Μέσα στην εβδομάδα, προέκυψε η είδηση που θέλει τον Σάσα Καούν να σκέφτεται (έντονα) τη μετακόμιση στο Κλίβελαντ, το καλοκαίρι. Τι λέει ο ίδιος για αυτήν την προοπτική.

Πριν λίγες ημέρες, το Sportando αποκάλυψε πως το πιθανότερο σενάριο για την καριέρα του Σάσα Καούν, είναι να φύγει το καλοκαίρι για τις ΗΠΑ, προκειμένου να γίνει παίκτης των Cavaliers, ομάδα που έχει τα δικαιώματα του στο ΝΒΑ.

Ο Ρώσος σέντερ μίλησε στην ιστοσελίδα championat.ru για τις προθέσεις του, με τον δημοσιογράφο να του ζητά κατ' αρχάς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία που τον θέλει να έχει αρνηθεί ήδη την πρόταση της ΤΣΣΚΑ, για επέκταση του συμβολαίου του. Τι είπε;

" Αυτό, δεν είναι κάτι που θα ήθελα τώρα. Περιμένω για το τέλος της σεζόν, οπότε θα σκεφτώ λεπτομερώς όλες τις παραμέτρους. Φυσικά, θα πάρω την απόφαση μου, αφού πρώτα συζητήσω με τη σύζυγο μου", η οποία παρεμπιπτόντως είναι από το Κλίβελαντ!

Αν υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης με τους Cavs, θα πάει; " Με ενδιαφέρει να παίξω στο ΝΒΑ" ξεκαθάρισε, πριν τον ρωτήσουν αν στα θέματα που τον ενδιαφέρουν, είναι η χρονική διάρκεια της όποιας πρότασης. " Αυτή η ερώτηση, με αποπροσανατολίζει. Αν υπάρχει ενδιαφέρον για το project και κίνητρο, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να υπογράψω πολυετές συμβόλαιο".

Και πόσο μπορεί να τον βοηθήσει η παρουσία του Τιμοφέι Μοζγκόφ, στην πόλη; "Μ ερικώς βοηθά. Γιατί θα έχει ενδιαφέρον να βρεθούμε μαζί, να είμαστε δυο Ρώσοι σέντερ, στην ίδια ομάδα".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ