NBA

Ο Καντέρ καταγγέλει φραστική επίθεση από υποστηρικτές του Ερντογάν

Video στο οποίο οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν του επιτίθενται φραστικα δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter o Ενές Καντέρ.

Η κόντρα του Ενές Καντέρ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κρατάει εδώ και πολλα χρόνια. Η σχέση των δύο ανδρών έχει φτάσει στα άκρα από τη μέρα που ο Πρόεδρος της Τουρκίας ανακάλεσε το διαβατήριο του παίκτη των Σελτικς και συνέλαβε μέλη της οικογένειάς του, τώρα όμως φαίνεται πως έχει στηθεί ένα ολόκληρο σχέδιο απέναντί του ώστε να σταματήσει να μιλάει δημόσια για όσα γίνονται στη χώρα του.

Ο Καντέρ είδε ένα καμπ να ακυρώνεται από πιέσεις που άσκησε η τουρκική κυβέρνηση , ενώ την Παρασκευή δέχθηκε φραστική επίθεση από οπαδούς του Ερντογάν όταν πήγε σε τζαμί μαζί με τον Τάκο Φολ για να προσευχηθεί. Ο έμπειρος ψηλός δημοσίευσε μάλιστα σχετικό video στον λογαριασμό του στο Twitter, λέγοντας στη συνέχια πως: ” πήγαμε σε αυτό το τζαμί επειδή βρισκόταν κοντά στο προπονητήριο και όταν φεύγαμε, τους είδαμε να μας περιμένουν. Φώναζαν, έβριζαν, ήταν τρελό να το ζεις στην Αμερική. Ηταν η πρώτη φορά που μου συνέβη“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ