ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ

Ο Καλαϊτζάκης πανηγύρισε την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού από το Μιλγουόκι

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης
Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης PRINTSCREEN

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έδειξε ότι δεν ξεχνάει το "πράσινο" παρελθόν του και πανηγύρισε με τον τρόπο του από το Μιλγουόκι την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ στο ντέρμπι των "αιωνίων".

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (76-81) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης παρακολούθησε τον αγώνα και δεν έκρυψε την χαρά του για το τελικό αποτέλεσμα.

Έχοντας "πράσινο" παρελθόν, αφού ανδρώθηκε στον Παναθηναϊκό και μέχρι πέρυσι ανήκε στο "τριφύλλι", ο 22χρονος γκαρντ ανέβασε από το Μιλγουόκι που βρισκόταν μία φωτογραφία στα stories του στο Instagram που έδειχνε το τελικό σκορ, το οποίο συνόδευσε με μερικά τριφύλλια, ενώ λίγο αργότερα αγωνίστηκε με τους Μπακς στην νίκη επί των Μάτζικ και είχε 5 πόντους.

Δείτε το σχετικό post του Καλαϊτζάκη:

Το story του Γιώργου Καλαϊτζάκη από το Μιλγουόκι
Το story του Γιώργου Καλαϊτζάκη από το Μιλγουόκι GKALAITZAKIS16 OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ