EUROLEAGUE

Ο Κάιλ Χάινς "τα πήρε" με τον Μάρκο Γκούντουριτς στο φινάλε του Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε

Ο Κάιλ Χάινς "τα πήρε" με τον Μάρκο Γκούντουριτς στο φινάλε του Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε

Χαμός στο φινάλε του αγώνα Αρμάνι Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε, με τον Κάιλ Χάινς να τρελαίνεται από κάποια λόγια του Μάρκο Γκούντουριτς και μία σύρραξη να απειλεί να τινάξει την βραδιά στον αέρα.

Η έβδομη φετινή ήττα της Αρμάνι, την πόνεσε. Η επικράτηση της Φενέρμπαχτσε στο Μιλάνο ήταν καθολική, ωστόσο στο φινάλε ο Μάρκο Γκούντουριτς μάλλον το παράκανε. Ο Σέρβος περιφερειακός είπε κάτι με ένταση μπροστά στο πρόσωπο του Κάιλ Χάινς, καθώς το ματς είχε ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα ο Αμερικανός σέντερ να θυμώσει και να χρειαστεί ένα... τσούρμο αθλητών για να τον σταματήσει, αν και κάποιοι έσπρωξαν κάποιους λίγο περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σάστισε, το ίδιο και ο Έτορε Μεσίνα τη στιγμή που έδιναν τα χέρια, με τον Σέρβο να δίνει εξηγήσεις στον Ιταλό την ώρα που εκείνος μιλούσε σε έντονο ύφος προς τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, στον οποίο πιθανότατα είχε μεταφερθεί ο Γκούντουριτς. Η κάμερα δεν άνοιξε το πλάνο, ευτυχώς όμως δεν υπήρξε συνέχεια, με τον Χάινς να ηρεμεί μετά από μία βραδιά στην οποία είχε 6 πόντους (3/5 δίποντα), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα μπλοκ σε 23:51.

TAGS EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ