ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ο Ιτούδης δεν ανέφερε τον Μάικ Τζέιμς όταν μίλησε για το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Δημήτρης Ιτούδης
Ο Δημήτρης Ιτούδης CSKABASKET/TWITTER

Στους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που είναι έτοιμοι να πολεμήσουν στάθηκε ο προπονητής των Ρώσων, Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος μάλιστα δεν αναφέρθηκε καν στον Μάικ Τζέιμς.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επικράτησε πιο εύκολα απ' ότι περίμενε της Ζενίτ (86-74), με τον Μάικ Τζέιμς να μην αγωνίζεται, καθώς έμεινε εκτός ομάδας, αφού τιμωρήθηκε μετά από απόφαση του Δημήτρη Ιτούδη.

Μάλιστα, ο κόουτς των Ρώσων, λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τη Ζενίτ, μίλησε για το υπάρχον ρόστερ της ΤΣΣΚΑ, που θα έχει μαζί του στον "πόλεμο" ενώ δεν αναφέρθηκε πουθενά στον Αμερικανό.

"Το ρόστερ που χρησιμοποιήσαμε και οι τραυματίες που έμειναν στην Μόσχα, όπως ο Τζοέλ Μπολμπόι και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, είναι αυτό που θα πάμε μέχρι το φινάλε της σεζόν, όσο είμαι εδώ μαζί με τους συνεργάτες μου.

Πράγματι, ήταν προσωπική απόφαση να πάμε έτσι. Αποφάσισα να πάω στον πόλεμο με τους παίκτες και το σταφ που είναι έτοιμοι να πάνε στον πόλεμο με αυτή την ομάδα, που είναι έτοιμοι να σεβαστούν τους συμπαίκτες τους. Τους παίκτες που βάζουν την ομάδα πάνω από το "εγώ" τους και εκπροσωπούν τις αξίες του κλαμπ, που προπονώ", δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: "Αν θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές, πρέπει να γίνουμε πρωταθλητές παντού. Αν θέλουμε να πάρουμε κούπες, την Euroleague και να γίνουμε ένα σπουδαίο παράδειγμα για τα παιδιά, πρέπει να έχουμε ένα γκρουπ παικτών έτοιμο να σεβαστεί, να ενδιαφερθεί για όλους. Έτσι κερδίζεις τρόπαια και πρωταθλήματα. Επιτρέψτε μου να πω ότι όλοι μας εδώ ξέρουμε πώς να κερδίζουμε τίτλους".

Photo Credits: cskabasket/twitter

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ