GAME NIGHT

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο SPORT24: "Η νίκη είναι για τον Πάρη, αυτή η ομάδα είναι πραγματικά μία οικογένεια"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο SPORT24: "Η νίκη είναι για τον Πάρη, αυτή η ομάδα είναι πραγματικά μία οικογένεια"
PRINTSCREEN

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο SPORT24 και τη Βασιλική Καραμούζα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στο Βελιγράδι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε της Μακάμπι στο Βελιγράδι και ισοφάρισε τη σειρά για τα playoffs της EuroLeague. Η σειρά πλεόν επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, όπου στο Game 5 θα κριθεί η πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στη Βασιλική Καραμούζα στο πλαίσιο της Game Night του SPORT24 και έκανε το δικό του σχόλιο για τη νίκη της ομάδας, την οποία αφιέρωσε στον Πάρη Δερμάνη.

Αναλυιτκά όσα δήλωσε:

Για τη Μακάμπι: "Έχει παίξει πάρα πολύ ωραίο μπάσκετ σε αυτή τη σειρά. Επιθετικά είναι πάρα πολύ επικίνδυνη. Σκοράρει ακατάπαυστα, σκοράρει μετά από δικά μας καλάθια, σκοράρει στο transition, απειλούν όλοι οι παίκτες απέξω πλην του Νίμπο. Θεωρώ ότι είναι ούτε η άμυνα, ούτε η επίθεση.

Θεωρώ ότι είναι η αυταπάρνησή μας, η θέλησή μας να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι πάση θυσία. Το μαχητικό μας πνεύμα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, γιατί αν δεν κάνω λάθος ήμασταν πίσω στο σκορ στην τέταρτη περίοδο με επτά πόντους έξι λεπτά πριν το τέλος και συνεχίσαμε να παλεύουμε, να πιστεύουμε, να δίνουμε μάχες σε κάθε φάση και είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Για το σερί 10-0 της Μακάμπι στην τέταρτη περίοδο: "Εκείνη την ώρα βλέπεις μία ολόκληρη σεζόν να περνάει από μπροστά σου για την προσπάθεια που έχουμε κάνει όλη τη σεζόν. Ξέραε ότι έπρεπε να δώσουμε και την ψυχή μας σε αυτά τα τελευταία δέκα λεπτά. Ξεκινήσαμε άσχημα, παρόλα αυτά ξέραμε ότι ακόμη κι αν ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι έπρεπε να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε για τους εαυτούς μας, για τον κόσμο μας, για όλο τον οργανισμό του Παναθηναίκού. Παλέψαμε, όποιος ήταν μέαα στο γήπεδο άφησε και την ψυχή του και είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ξαναλέω είναι πραγματικά μία πολύ μεγάλη νίκη".

Για τον Πάρη Δερμάνη: "Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Πάρη. Ελπίζουμε όλοι να είναι καλά, να περάσει αυτό. 'Ηταν ένα μεγάλο σοκ για όλους μας στη χθεσινή προπόνηση και πραγματικά η νίκη είναι για τον Πάρη και ελπίζω πραγματικά να είμαστε όλοι μαζί την Τετάρτη πίσω στο ΟΑΚΑ και να παλέψουμε όλοι μαζί γιατί αυτή η ομάδα είναι πραγματικά μία οικογένεια".

Για το Game 5: "Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε την πρόκριση στο Final Four σε 40 λεπτά. Εννοείται πως πιστέυω ότι θα είναι κατάμεστο το γήπεδο, εννοείται εμπιστεύομαι τον κόσμο μας ότι θα δημιουργήσει μια φοβερή ατμόσφαιρα και πραγματικά ανυπομονούμε για αυτή τη μέρα"

Για το ότι ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα: "Αυτά είναι του κόουτς"

TAGS GAME NIGHT ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ