ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε το "ναι" στην Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε το "ναι" στην Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς
EUROKINISSI

Υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση που του κατέθεσε η Παρτίζαν.

Παίκτης της Παρτίζαν θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Λίγη ώρα μετά από την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο 28χρονος φόργουορντ έδωσε τα χέρια με την Παρτίζαν, μετακομίζοντας -για πρώτη φορά στην καριέρα του- στο Βελιγράδι προκειμένου να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο σερβικός σύλλογος ήταν αυτός που έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να αποκτήσει τα δικαιώματά του, μόλις διέρρευσε στην αγορά πως ο διεθνής αθλητής αποχωρεί από το τριφύλλι. Γι αυτό κινήθηκε πολύ γρήγορα, αλλά και με μεθοδικότητα, φτάνοντας εν τέλει σε συμφωνία με την πλευρά του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Η μεταγραφή δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμη κι αύριο (Σάββατο 16 Ιουλίου), δεδομένου πως πλέον εκκρεμούν μόνο κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες για "τελειώσει" η δουλειά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Παρτίζαν δεν θα πληρώσει κάποιο ποσό για την απόκτησή του ως ρήτρα (δεν έγινε χρήση του σχετικού όρου), αφού ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ άφησε ελεύθερο τον διεθνή αθλητή. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποφάσισαν από κοινού πως ο διεθνής αθλητής δεν ήταν απαραίτητος στα πλάνα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ABA LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ