ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θέλει τον Ιωάννη Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι EUROKINISSI SPORTS

Η Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι η ομάδα που επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τον όρο που επιτρέπει στον Ιωάννη Παπαπέτρου να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Σε προχωρημένο σημείο οι επαφές των τριών εμπλεκόμενων πλευρών.

Το μέλλον του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ δεν είναι δεδομένο, ούτε απόλυτο. Παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο, ο όρος που του επιτρέπει να μείνει ελεύθερος κάνει όλη τη διαφορά.

Στην ανανέωση που υπέγραψε πριν από ένα χρόνο, μπήκε ως όρος το buy out των 400.000€ για ομάδα της EuroLeague. Πάνω σε αυτόν τον όρο πάτησε πριν από μερικές ημέρες η Φενέρμπαχτσε, η οποία θέλησε να διερευνήσει την υπόθεση. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν προχώρησε το θέμα όμως.

Ποια το έκανε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό; Η Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς! Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο σερβικός σύλλογος δεν έχει απλά εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αποκτήσει τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά έχει μπει σε διαπραγμάτευση με την πλευρά του διεθνούς φόργουορντ για να καλύψει (και) τις δικές του οικονομικές απαιτήσεις.

Η Παρτίζαν, που -μετά από την απόκτηση του Τζέιμς Νάναλι - αναζητούσε στην αγορά έναν φόργουορντ για βασικό ρόλο στο rotation, φιλοδοξεί να πάρει στο Βελιγράδι τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος αντίστοιχα θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Η υπόθεση έχει απλοποιηθεί αρκετά τις τελευταίες ώρες, με την Παρτίζαν να δείχνει διατεθειμένη να "τρέξει" όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και να οδηγήσει το μέλλον του Ιωάννη Παπαπέτρου στο Βελιγράδι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ