ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Ο Ηλυσιακός του Αντώνη Φώτση ανακοίνωσε τον "Mr. Άνοδο", Βαγγέλη Καράμπουλα

Ο Ηλυσιακός του Αντώνη Φώτση ανακοίνωσε τον "Mr. Άνοδο", Βαγγέλη Καράμπουλα

Στην National League 2 θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Καράμπουλας, καθώς συμφώνησε με τον Ηλυσιακό που τον έβαλε στο πλευρό του Αντώνη Φώτση με στόχο την άνοδο στην National League 1.

Μετά από λίγους μήνες στον Έσπερο Λαμίας και στην Elite League, ο Βαγγέλης Καράμπουλας αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα κι ο Ηλυσιακός έσπευσε να τον εντάξει στο δυναμικό του για να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού στην National League 2.

Ο 42χρονος σκόρερ, ο "Mr. Άνοδος" των εθνικών κατηγοριών που μετράει 8 προβιβασμούς από την Α2 στην Α1, δύο από τη Β' Εθνική στην Α2 και έναν από τη Γ' Εθνική στη Β', θα παίξει στο πλευρό του Αντώνη Φώτση με στόχο η ιστορική ομάδα να βρίσκεται την επόμενη σεζόν στην National League 1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Πριν από έξι μήνες περίπου, αν κάποιος έλεγε πως τα Χριστούγεννα αυτή η ομαδα που ήταν στο χείλος της διάλυσης (αν όχι ήδη διαλυμένη) θα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 7-1, θα τον πέρναγαν σίγουρα για τρελο! Όμως εμείς είχαμε δώσει όρκο καρδιάς κόντρα σε όλους και όλα να κάνουμε τα πάντα για να φτάσει ο Ηλυσιακός εκεί που του αξίζει και ακόμα παραπάνω.

Καποιοι μας πίστεψαν και παρέα φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα. Ευχαριστουμε ολόψυχα όλα τα παιδιά που μαζί σαν μια γροθιά, σαν μια οικογένεια παλέψαμε και παλεύουμε σκληρά. Κάτι καταφέραμε. Ο Ηλυσιακός όμως είναι τεράστιος και του αξίζουν πολλά! Στην οικογένεια μας και στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι για το καλύτερο δυνατόν έρχεται ένας παίχτης με ηθος και περγαμηνές, με τεραστιες επιτυχίες στην καριέρα του. Έρχεται να βοηθήσει με την μεγάλη του εμπειρία. Δεν είναι ούτε για τα λίγα ούτε για τα μικρά ο Ηλυσιακός μας.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ "Mr. Ανοδο. Καλώς ήρθες Βαγγελη Καραμπουλα".

TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ