ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ηλυσιακός πήρε combo guard

Ο Ηλυσιακός πήρε combo guard

Ο Έρικ Ντίβεντορφ είναι ο παίκτης που επέλεξε ο Ηλυσιακός, για να καλύψει το κενό που άφησε ο Μάρλαντ Σμιθ με την αποχώρηση του.

Ο Μάρλαντ Σμιθ έφυγε και ο Ηλυσιακός έπρεπε να καλύψει το κενό που άφησε στο ρόστερ, κατ' αρχάς για να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία και μετά για να είναι συνεπής με τους κανονισμούς της Basket League ΟΠΑΠ.

Αυτός που επέλεξαν οι Ιλισιώτες, είναι ο Έρικ Ντίβεντορφ, ο οποίος γεννήθηκε στις 21/5 του 1987, στη Μπέι Σίτι του Μίτσιγκαν. Είναι απόφοιτος της Oak Hill Academy και του Syracuse, όπου αγωνίστηκε ως γκαρντ. Το 2009 δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ, αλλά δεν τον επέλεξε κάποιος, πήγε στη D-League, τον Δεκέμβρη του 2009, τον Φλεβάρη του 2010 υπέγραψε στη Νέα Ζηλανδία (σκόραρε 49 πόντους στο ντεμπούτο του), απ' όπου αφέθηκε ελεύθερος μετά τη συμμετοχή του σε καβγά που ξέσπασε σε μπαρ. Πήγε στην Αυστραλία (2010-2011), στην Α2 Τουρκίας (στη Τορκού Σελτσούκ που φέτος παίζει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία), ξανά στη D-League και πέρυσι έπαιξε στην Ντνίπρο Αζότ της Ουκρανίας, ενώ ξεκίνησε την τρέχουσα περίοδο στην Χάποελ Αφούλα του Ισραήλ.

Η ανακοίνωση του Ηλυσιακού αναφέρει πως "η K AE HΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ΕΡΙΚ ΝΤΙΒΕΝΤΟΡΦ. Ο 26χρονος γκαρντ (1.93 μ.) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ, έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου και το πρωί της Τετάρτης θα βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Ο Ντίβεντροφ είναι απόφοιτος του φημισμένου Κολεγίου Syracuse το 2009, ενώ φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στη HAPOEL AFULA όπου είχε κατά μέσο όρο 20,5 πόντους και 2,5 ασίστ. Πρόκειται για εξαιρετικό σκόρερ αλλά και σπουδαίο οργανωτή.

Πέρα από την ομάδα του Ισραήλ, ο Ντίβεντορφ έχει αγωνιστεί στη Νέα Ζηλανδία, όπου αναδείχτηκε πρωταθλητής με τους Waikato Pistons το 2010".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ