ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου απέφυγε να απαντήσει για την Εθνική Ελλάδας

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου απέφυγε να απαντήσει για την Εθνική Ελλάδας

Δεν σχολίασε τη φήμη που τον θέλει στην Εθνική Ελλάδας, στο πλευρό του Ρικ Πιτίνο, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου που δεν περίμενε σχετική ερώτηση από την ΕΡΤ μετά από το ΑΕΚ - Άρης (VIDEO).

Ο Βαγγέλης Ιωάννου υποστήριξε στη διάρκεια της αναμέτρησης ΑΕΚ - Άρης για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League πως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα είναι ένας από τους συνεργάτες του Ρικ Πιτίνο (μαζί με τους Σκουρτόπουλο, Μανωλόπουλο, Παππά) στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά, ωστόσο ο προπονητής των κιτρινόμαυρων απέφυγε στο τέλος του αγώνα να απαντήσει σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

"Θα δούμε, δεν υπάρχει κάτι ακόμα, δεν υπάρχει κάτι επίσημο, είναι νωρίς ακόμα, πολύ" ήταν το σχόλιο του Παπαθεοδώρου που δεν περίμενε τέτοια ερώτηση/σχόλιο, αν και η συγκεκριμένη πληροφορία βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στα δημοσιογραφικά γραφεία. Μένει να δούμε αν όντως ο Ρικ Πιτίνο θα είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας στον Καναδά, απόφαση που θα παρθεί από την επόμενη διοίκηση της ομοσπονδίας.

Ο Ρικ Πιτίνο, πάντως, θα βρίσκεται στην Ελλάδα τον Μάιο, όπως σας είχε αποκαλύψει προ ημερών το Sport24.gr.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ