ΕΟΚ

Τσαγκρώνης για προπονητή Εθνικής: "Θα αποφασίσει η νέα διοίκηση για τον Πιτίνο"

Τσαγκρώνης για προπονητή Εθνικής: "Θα αποφασίσει η νέα διοίκηση για τον Πιτίνο"

Η νέα διοίκηση της ΕΟΚ θα αποφασίσει για τον ομοσπονδιακό προπονητή, σύμφωνα με τον Τάκη Τσαγκρώνη που δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Πελοπόννησος έτοιμος να διεκδικήσει την προεδρί.

Μια μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα Πελοπόννησος έδωσε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, στην οποία απάντησε σε πολλές ερωτήσεις, δίνοντας από ενδιαφέρουσες έως "καυτές" απαντήσεις για όλα τα θέματα του ελληνικού μπάσκετ. Ο Τσαγκρώνης υποστήριξε πως οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στην ομοσπονδία "Δύναται να γίνουν έως 15 Φεβρουαρίου. Ομως κανένας δεν γνωρίζει εάν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας είναι τέτοιες που θα μπορούν να διεξαχθούν οι ΓΣ στις Ομοσπονδίες. Στη ΓΣ της ΕΟΚ θα συμμετάσχουν από 800 έως 1.000 άτομα. Που θα συγκεντρωθούν για να διεξαχθεί η ΓΣ".

Αφού τόνισε ότι ελπίζει πως θα είναι υποψήφιος, υποστήριξε ότι: "Θεωρώ ότι η θητεία μας στη διοίκηση της ομοσπονδίας είναι επιτυχής, με τα όποια λάθη. Για μία επιτυχημένη ομοσπονδία δεν μπορεί να λένε κάποιοι, νέοι σωτήρες που παρουσιάζονται, ότι έχει αποτύχει. Που μιλάνε με τον χειρότερο λαϊκισμό. Και θα εξηγήσω τους λόγους που τα λέω αυτά.

Είναι σίγουρο ότι όταν δουλεύεις κάπου, έχεις θετικά, αλλά θα έχεις και αρνητικά. Αυτά τα αρνητικά θέλουμε να διορθώσουμε και ελπίζω ότι θα είμαστε ακόμη μία πιο πετυχημένη ομοσπονδία. Ακούγονται πολλά, ο λαϊκισμός στο έπακρο, μοιράζονται χρήματα που δεν υπάρχουν. Ενώ βρίσκεται σε κρίση η παγκόσμια οικονομία, λένε ότι θα υπάρξουν μεγάλες χορηγίες. Από που; Από τις επιχειρήσεις που θα κλείσουν; Κάθε οργανισμός θέλει ανανέωση, όχι όμως με βίαιο τρόπο".

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Αντωνόπουλος ζήτησε και ένα σχόλιο και για τον προπονητή της εθνικής ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: "Μπορώ να δεσμεύσω την επόμενη διοίκηση σε αυτό το θέμα; Δεν γίνεται. Για το αν θα είναι προπονητής ο Ρικ Πιτίνο, θα αποφασίσει η νέα διοίκηση".

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ