GAME NIGHT

Ο Γουόκαπ στην Game Night: "Το πρόβλημα ήταν στον τρόπο που δημιουργήσαμε τα σουτ και στην ταχύτητά μας"

Ο Γουόκαπ στην Game Night: "Το πρόβλημα ήταν στον τρόπο που δημιουργήσαμε τα σουτ και στην ταχύτητά μας"
PRINTSCREEN

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στην Game Night του SPORT24 και τον Αλέξανδρο Τρίγκα για τα αίτια της ήττας του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στην 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Τους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στην 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ανέλυσε ο Τόμας Γουόκαπ μιλώντας στην Game Night του SPORT24 και τον Αλέξανδρο Τρίγκα.

"Κάθε φορά που κοντράρονται αυτές οι δύο ομάδες τα παιχνίδια είναι πολύ έντονα. Ειδικά τα δύο τελευταία μεταξύ μας ματς κρίθηκαν στο νήμα. Δεν περιμένω κάτι λιγότερο.

Το πρόβλημα ήταν στον τρόπο που δημιουργήσαμε τα σουτ και στην ταχύτητά μας. Δεν είχαμε ρυθμό και αυτό αρχίζει κατά βάση από τους πόιντ γκαρντ, οπότε, δεν είναι ότι πρέπει να φτιάξω τη φάση ή να δώσω την ασίστ, αλλά να μας δώσω την ώθηση και να μας βοηθήσω να τρέξουμε καλύτερα τις επιθέσεις. Λίγη περισσότερη ταχύτητα και λίγη περισσότερη δημιουργηκότητα θα μας είχε βοηθήσει απόψε.

Θα βρούμε το δρόμο μας. Αν κοιτάξουμε το ρόστερ και τους τραυματισμούς που έχουμε θα δει ότι δεν έπρεπε να είμαστε τέλειοι τώρα. Ούτε τα δύο προηγούμενα χρόνια ήμασταν τέλειοι σε αυτό το σημείο της σεζόν. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην είμαστε στο 100% του ρυθμού μας. Καμία ομάδα δεν είναι. Αλλά είναι σημαντικό να κάνουμε βήματα προς τα μπροστά κάθε μέρα για να γινόμααστε καλύτεροι. Το Μάιο θα δούμε που θα βρισκόμαστε. Δεν θα ήταν ρεαλιστικό να είμαστε τέλειοι αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μπορείς να ζητήσεις από την ομάδα είναι να βελτιώνεται καθημερινά.

Όχι. Όχι, δεν κουράζομαι ποτέ. Νιώθω υπέροχα. Ο Αντρέας Γκατζούλης κάνει καταπληκτική δουλειά για να μας έχει υγιείς και έτοιμους", ανέφερε ενδεικτικά ο γκαρντ των ερυθρολεύκων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ