ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ

Ο Γουεμπανιαμά κλήθηκε ξανά στην εθνική Γαλλίας για το "παράθυρο" Φεβρουαρίου

Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά
Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά © 2022 JOHN LOCHER/AP IMAGES

Το όνομα του Βικτόρ Γουεμπανιαμά είναι αυτό που ξεχωρίζει στο προσκλητήριο της εθνικής Γαλλίας ενόψει των αγώνων της στο "παράθυρο" του Φεβρουαρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά θα ενισχύσει την εθνική Γαλλίας και στο "παράθυρο" του Φεβρουαρίου της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η γαλλική Ομοσπόνδία ανακοίνωσε την προεπιλογή που αποτελείται από 14 παίκτες, με το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή, όπως μεταξύ άλλων και ο Σίλβεν Φρανσίσκο του Περιστερίου bwin.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γουεμπανιαμά είχε κάνει το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα ανδρών της Γαλλίας κόντρα στην Λιθουανία στις 11 Νοεμβρίου στην εκτός έδρας νίκη με 65-90 των "τρικολόρ" στο πλαίσιο του "παραθύρου" του Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Γαλλίας: Βικτόρ Γουεμπανιαμά, Άντριου Αλμπισί, Γιοχάν Μπεγκαρέν, Ούγκο Μπενίτεζ, Μάλκολμ Καζαλόν, Σίλβερν Φρανσίσκο, Ντάμιεν Ίνγκλις, Ίσμαελ Καμαγκατέ, Πολ Λακόμπ, Νικολά Λανγκ, Γιοάν Μακουντού, Μπόντιαν Μάσα, Πιέρ Πελός, Τέρι Ταρπέι.

*Η Γαλλία θα αντιμετωπίσει αρχικά εκτός έδρας την Τσεχία (23/2) και κατόπιν θα υποδεχθεί την Λιθουανία (26/2) στο κλείσιμο των υποχρεώσεών της στην δεύτερη φάση των προκριματικών για το Group K. Οι "τρικολόρ" έχουν ήδη προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

TAGS ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ FIBA WORLD CUP MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ