NBA

Ο GM των Γουίζαρντς το ξέκοψε για ανταλλαγή του Τζον Γουόλ

Ο Τζον Γουόλ με την προπονητική εμφάνιση των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς
Ο Τζον Γουόλ με την προπονητική εμφάνιση των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς AP PHOTO/NICK WASS

Ο General Manager των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα ανταλλαγής του Τζον Γουόλ, τουλάχιστον όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το όνομα του Τζον Γουόλ έχει εμπλακεί σε σενάρια ανταλλαγής τις τελευταίες ημέρες, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο γκαρντ των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς μπορεί να έχει μείνει εκτός δράσης για σχεδόν ενάμιση χρόνο λόγω τραυματισμών, παραμένει όμως ένα πολύ καλό όνομα στην αγορά και εσχάτως καταγράφηκε ως πιθανό αντάλλαγμα για την απόκτηση του Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Στις ΗΠΑ έφτασαν στο σημείο να αναφέρουν πως ο ίδιος ο παίκτης έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας να τον παραχωρήσει άμεσα, μετά από μία δεκαετία κοινής πορείας.

Τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου όμως, ο General Manager των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ουδέποτε συζητήθηκε κάτι τέτοιο ανάμεσα στις δύο πλευρές. "Δεν υπάρχει πλάνο ανταλλαγής του Τζον Γουόλ. Προφανώς, είναι ατυχές κάτι τέτοιο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ήμουν μαζί του το πρωί, τον παρακολούθησα να προπονείται" εξήγησε ο Τόμι Σέπαρντ, ο οποίος σχολίασε πως οι δυο τους επικοινωνούν πολύ συχνά και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στις σχέσεις του 30χρονου γκαρντ με το franchise.

AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ