ΜΟΝΑΚΟ

Ο GM της Μονακό έκοψε την όρεξη για τον Μάικ Τζέιμς στις ελληνικές ομάδες με μία ατάκα

Ο GM της Μονακό έκοψε την όρεξη για τον Μάικ Τζέιμς στις ελληνικές ομάδες με μία ατάκα
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο General Manager της Μονακό, Ολεξέι Γεφίμοβ, παραχώρησε συνέντευξη στην Mozzart Sport και μία ατάκα έκοψε την όρεξη για τον Μάικ Τζέιμς στις ελληνικές ομάδες και σε όλους τους επίδοξους μνηστήρες για τον πολυτάλαντο Αμερικανό γκαρντ.

Ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της EuroLeague και βρίσκεται πολύ ψηλά στη συνείδηση των ελλήνων φιλάθλων. Τόσο οι φίλοι του Ολυμπιακού, όσο και εκείνοι του Παναθηναϊκού AKTOR θα ήθελαν να δουν τον Αμερικανό σταρ στην ομάδα τους, όμως ο General Manager της Μονακό τους έκοψε την όρεξη σε κάθε πιθανό μνηστήρα με μία ατάκα.

Ο Ολεξέι Γεφίμοβ παραχώρησε συνέντευξη στη Mozzart Sport και ανέφερε ενδεικτικά: "Αν θυμάστε, τέσσερα χρόνια πριν σε ένα podcast με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, είχε αναφερθεί το όνομα του Μάικ Τζέιμς. Όλοι πίστεψαν ότι ήταν γελοίο. Ότι ένας παίκτης όπως ο Μάικ Τζέιμς δεν θα ερχόταν ποτέ στη Μονακό, γιατί δεν έχουμε τίποτα κοινό. Και που βρίσκεται τώρα; Στη Μονακό. Και όχι μόνο ήρθε στη Μονακό, αλλά έμεινε στο ίδιο μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα του. Και θα βρίσκεται εδώ για πάντα. Ο Μάικ Τζέιμς είναι η απόδειξη του τι πρεσβεύει το πρότζεκτ της Μονακό".

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ