NBA

Ο Γκαρούμπα έφτασε στο Λας Βέγκας και έκανε ντεμπούτο με τους Ρόκετς

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα σε φάση από το ντεμπούτο του με τους Χιούστον Ρόκετς στο Summer League του Λας Βέγκας
Ο Ουσμάν Γκαρούμπα σε φάση από το ντεμπούτο του με τους Χιούστον Ρόκετς στο Summer League του Λας Βέγκας 2021 AP PHOTO/JOHN LOCHER

Πρώτη εμφάνιση με τους Ρόκετς για τον Ουσμάν Γκαρούμπα, που έφτασε στο Λας Βέγκας καταπονημένος αλλά αγωνίστηκε στην ήττα της ομάδας του Χιούστον από τους Τορόντο Ράπτορς.

Λίγες ημέρες μετά από το φινάλε των Ολυμπιακών Αγώνων, στους οποίους συμμετείχε με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, ο Ουσμάν Γκαρούμπα έφτασε στις ΗΠΑ και έκανε το ντεμπούτο του με τους Ρόκετς στο Summer League του Λας Βέγκας.

Ο 19χρονος φόργουορντ, τον οποίο η ομάδα του Χιούστον επέλεξε στο νούμερο 23 του NBA Draft 2021, έπαιξε στην ήττα από τους Τορόντο Ράπτορς (92-76), δεν σκόραρε (0/2 δίποντα, 0/2 τρίποντα), πήρε όμως έξι ριμπάουντ, έκανε ένα κλέψιμο, ένα λάθος και τρία φάουλ σε 12:26.

"Δεν αισθάνομαι ακόμη καλά, είχα μια μεγάλη πτήση και με ταλαιπωρεί το jet lag" ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από το τέλος της αναμέτρησης, στην οποία δεν έκανε καλή εμφάνιση ούτε ο Αλπερέν Σενγκούν (9 πόντοι, 2/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/4 βολές, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 5 λάθη, 5 φάουλ σε 24:13).

Πρώτος σκόρερ των Ράπτορς ήταν ο Ίσμαελ Γουέινραιτ (20 πόντοι, 3/6 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 2/2 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 μπλοκ), ο οποίος έπαιξε τα προηγούμενα τρία χρόνια στη Νυρεμβέργη, στη Ράστα Βέχτα και στη Στρασμπούρ.

TAGS NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ