ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ο Γκάρετ έφερε τον Τέρνερ

Ο Γκάρετ έφερε τον Τέρνερ

Ο Λάρι Τέρνερ είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Ντάριους Γκάρετ στη φροντ λάιν του Κοροίβου. Ο δεύτερος θα συνεχίσει την καριέρα του στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας.

Το παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά ( 79-70 ) αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Ντάριους Γκάρετ, με τη φανέλα του Κοροίβου. Ο 24χρονος σέντερ είχε καλή παρουσία με τη φανέλα των νεοφώτιστων μέχρι στιγμής (σ.σ.: μετρούσε 10 πόντους και 4.1 ριμπάουντ, ανά παιχνίδι), κάτι που προκάλεσε το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού. Μία εξ αυτών μάλιστα φρόντισε να τον κάνει δικό της.

Πρόκειται για την Αφιόν ( ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι τον Δεκέμβριο, ο Χρήστος Ταπούτος), η οποία πλήρωσε το buy out που προβλεπόταν στο συμβόλαιο του παίκτη με τον Κόροιβο και τον έκανε δικό της.

Τη θέση του στο ρόστερ των "κυανόλευκων" θα πάρει ο Λάρι Τέρνερ. Πρόκειται για... παλιό γνωστό των ελληνικών γηπέδων, μιας και έχει φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας (πρόπερσι) και του Πανελευσινιακού (πέρσι), έχοντας καλή παρουσία.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Κοροίβου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Ρουμανία με τα χρώματα της Ροβινάρι (σ.σ.: είχε 9.3 πόντους και 4.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο), ενώ αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας το απόγευμα της Τετάρτης (14/1), με σκοπό να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις. Στόχος των ανθρώπων του συλλόγου είναι να βγάλει άμεσα δελτίο προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ