NBA

Ο Γιουσούφ Νούρκιτς προσπάθησε να αγοράσει εμβόλια για όλο τον πληθυσμό της Βοσνίας

Ο Νούρκιτς σε στιγμιότυπο από αγώνα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
Ο Νούρκιτς σε στιγμιότυπο από αγώνα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς PHOTO CREDITS: Ⓒ 2021 AJ MAST / ASSOCIATED PRESS

Ο Γιουσούφ Νούρκιτς απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο αγαπάει την πατρίδα του, εξηγώντας πως προσπάθησε να αγοράσει εμβόλια για όλο τον πληθυσμό της.

Παρά το γεγονός πως βρίσκεται μακριά από την πατρίδα του εδώ και αρκετά χρόνια, ο Γιουσούφ Νούρκιτς δεν σταματάει να δείχνει πόσο αγαπάει τη Βοσνία και τον λαό της. Κάτι που αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά, βάσει όσων είπε στο ESPN, με αφορμή τον αγώνα του ΝΒΑ για να ελέγξει τον κορονοϊό και τις επιπτώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος ψηλός των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς αποκάλυψε πως κίνησε τις διαδικασίες για μαζική αγορά εμβολίων από τις ΗΠΑ, με σκοπό αυτά να δοθούν στη Βοσνία, καλύπτοντας στο 100% τις ανάγκες της πατρίδας του.

"Έγιναν κάποιες δωρεές στη Βοσνία, αλλά αυτές δεν είναι αρκετές για να εμβολιαστεί ο πληθυσμός. Προσπάθησα να αγοράσω (εμβόλια) για ολόκληρο τον λαό. Είχα βρει τα χρήματα, το πλάνο, τα πάντα. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω" ανέφερε αρχικά για να προσθέσει: "Ακόμη κι αν βρούμε όλα τα απαραίτητα εμβόλια, υποθέτω πως οι νόμοι των ΗΠΑ δεν θα μας επιτρέψουν να τα αγοράσουμε μέχρι να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός της χώρας. Δεν μπορούν να τα πουλήσουν αλλιώς. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, πραγματικά προσπάθησα".

TAGS NBA ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ