EUROLEAGUE

Ο Γιούλ... ψάχνει τον κομμένο χιαστό του!

Ο Γιούλ... ψάχνει τον κομμένο χιαστό του!

Ο Σέρχιο Γιούλ επέστρεψε στο γήπεδο που έκοψε τον χιαστό του το περασμένο καλοκαίρι. Αντί να αντιμετωπίσει με άγχος την παρουσία του στην Τενερίφη όμως, είπε να κάνει πλάκα στο Twitter.

Η στιγμή που έκοψε τον δεξί χιαστό δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τον Σέρχιο Γιούλ. Ένας τραυματισμός που τον κράτησε εκτός από την δράση για 8.5 μήνες, μέχρι να ξαναπατήσει το παρκέ στο τρίτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στο γήπεδο που "λαβώθηκε" στη διάρκεια του φιλικού της Ισπανίας με το Βέλγιο, κι αντί για άγχος και κακές σκέψεις, έκανε... πλάκα. Στη διάρκεια του shootaround της "Βασίλισσας" στο γήπεδο της Τενερίφης, όπου απόψε (29/5) οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα επιδιώξουν να πάρουν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση των playoffs στη Liga Endesa, ο Σέρχιο Γιούλ πήγε στο σημείο ακριβώς που τραυματίστηκε, φωτογραφήθηκε γονατιστός και έγραψε:

" Ψάχνω τον χιαστό που άφησα σε αυτό το παρκέ τον Αύγουστο. Πάμε για την πρόκριση στα ημιτελικά. Πάμε ομάδα".

Σίγουρα όχι αυτό που θα περίμενε να διαβάσει κάποιος, δείγμα όμως του ισχυρού χαρακτήρα και της εξαιρετικής ψυχολογίας του μετά την επιστροφή του στα γήπεδα που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του "decima" για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ