ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

Ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει το ιατρικό "οκ" για να επιστρέψει στο μπάσκετ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς με τον γιο του Μπρόνι
Ο Λεμπρόν Τζέιμς με τον γιο του Μπρόνι AP PHOTO/JAY LAPRETE

Ο Μπρόνι Τζέιμς ετοιμάζεται να αφήσει οριστικά πίσω του την περιπέτεια υγείας που πέρασε το καλοκαίρι. Ο πρωτόκος γιος του ΛεΜπρόν πήρε το ιατρικό "οκ" και θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις και τους αγώνες του USC.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και αγώνων αναμένεται να επιστρέψει ο Μπρόνι Τζέιμς, καθώς οι γιατροί του έδωσαν την άδεια να επανέλθει στην κανονικότητά του. Θυμίζουμε πως ο πρωτότοκος γιος του ΛεΜπρόν είχε υποστεί καρδιακή προσβολή στο γήπεδο τον Ιούλιου και έκτοτε έχει μείνει μακριά από το μπάσκετ.

"Οι γιατροί έδωσαν την άδεια τον Μπρόνι Τζέιμς να επιστρέψει πλήρως στο μπάσκετ. Ο Μπρόνι θα περάσει από μία τελική αξιολόγηση από το ιατρικό επιτελείο του USC αυτή την εβδομάδα, θα ξεκινήσει προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα και έπειτα θα επιστρέψει σύντομα στους αγώνες. Η οικογένεια Τζέιμς θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στο απίθανο ιατρικό επιτελείο, όλη την κοινότητα του USC και ιδίως τους αμέτρητους φίλους, την οικογένεια και τους οπαδούς για την αγάπη και την υποστήριξη. Η μάχη συνεχίζεται", ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε οι οικογένεια Τζέιμς.

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ