ΗΠΑ

Ο γιος του ΛεΜπρόν σκέφτεται να αγωνιστεί στο NBL ή G-League αντί να πάει κολέγιο

Ο Μπρόνι Τζέιμς
Ο Μπρόνι Τζέιμς Ⓒ 2020 GREGORY PAYAN/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μπρόνι Τζέιμς εξετάζει όλες τις επιλογές του για την σεζόν 2023/24 - όταν έχει βγάλει το Γυμνάσιο δηλαδή, με το σενάριο να αγωνιστεί στο NBL (πρωτάθλημα της Ωκεανίας) ή την G-League να είναι ανάμεσα σε αυτά που εξετάζει αντί για να φοιτήσει σε κάποιο κολέγιο.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε μία... εποικοδομητική συζήτηση με τους Λέικερς, έχοντας στο μυαλό του το ενδεχόμενο να υπάρξει συμπαίκτης με τον γιο του, Μπρόνι Τζέιμς, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος στο NBA Draft 2024. Αυτό που έχει ενδιαφέρον ωστόσο είναι ποιον δρόμο θα ακολουθήσει ο Μπρόνι πριν δοκιμάσει την τύχη του στο NBA.

Σύμφωνα με άρθρο του Τζο Βάρντον του "Athletic" ο γιος του σταρ των Λέικερς δεν έχει κατασταλάξει ακόμα σχετικά με το τι θα κάνει το καλοκαίρι του 2023, όταν και θα αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο. Κι αυτό γιατί έχει στο μυαλό του 3 επιλογές: 1. Να επιλέξει κάποιο κολέγιο. 2. Να αγωνιστεί στην G-League για έναν χρόνο με την φανέλα της NBA G-League Ignite, την θυγατρική ομάδα του NBA δηλαδή (κάτι που μεταξύ άλλων έκαναν το Νο2 του NBA Draft 2021, Τζέιλεν Γκριν (Ρόκετς) και το Νο7 του ίδιου NBA Draft, Τζόναθαν Κουμίνγκα (Γουόριορς). 3. Να επιλέξει το πρωτάθλημα του NBL (Ωκεανίας).

Η τελευταία επιλογή είναι και η πλέον... ιντριγκαδόρικη και ένας δρόμος που έχουν ακολουθήσει αρκετοί παίκτες τα τελευταία χρόνια, τα πιο γνωστά ονόματα να είναι αυτά του ΛαΜέλο Μπολ (Νο3 στο NBA Draft 2020), αλλά και τον Αρ Τζέι Χάμπτον (Νο24 στο NBA Draft 2020).

Όπως και να έχει, ο Μπρόνι έχει μπροστά του αρκετούς μήνες μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει την σεζόν 2023/24, όταν και ελπίζει να προετοιμαστεί για το NBA Draft 2024. Και όλο το NBA θα περιμένει την απόφαση του, προφανώς λόγω του πατέρα του.

TAGS ΗΠΑ NCAA ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ