VIRAL

NBA, ΛεΜπρον Τζέιμς: Δελεάζεται από το ενδεχόμενο να παίξει μαζί με τον γιο του

NBA, ΛεΜπρον Τζέιμς: Δελεάζεται από το ενδεχόμενο να παίξει μαζί με τον γιο του
2021 AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Η προοπτική συνύπαρξης με τον πρωτότοκο γιο του, Μπρόνι, φαίνεται πως υπάρχει πολύ έντονα στο μυαλό του ΛεΜπρον Τζέιμς, σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έγινε 37 ετών πριν από ενάμιση μήνα, παρόλ' αυτά τα νούμερά του είναι καλύτερα από ποτέ τα τελευταία χρόνια. Ο "Βασιλιάς" βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προσέχει το σώμα του όσο ποτέ άλλοτε και, όπως είναι λογικό, ουδείς μπορεί να βάλει ημερομηνία λήξης στην παρουσία του στο ΝΒΑ.

Αυτό το γεγονός κάνει πολλούς να υποστηρίζουν στις ΗΠΑ ότι το ενδεχόμενο συνύπαρξης με τον πρωτότοκο γιο του, Μπρόνι, είναι κάτι που τον δελεάζει πολύ. Ο 17χρονος γκαρντ/φόργουορντ έχει ακόμη μια διετία (τουλάχιστον) έως ότου είναι σε θέση να πατήσει το παρκέ του ΝΒΑ, κάτι που συνεπάγεται πως -σε αυτό το ενδεχόμενο- ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα πρέπει να παίζει μέχρι τα 40 του. Όχι ότι είναι πρόβλημα αυτό βέβαια για εκείνον...

Το μείζον για όλους τους οργανισμούς του ΝΒΑ είναι πως ο "Βασιλιάς" δεν μοιάζει να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το πού, αλλά για το πότε μπορεί να παίξει δίπλα στον γιο του.

TAGS VIRAL NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ