GAME NIGHT

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη Game Night: "Υπάρχει κόσμος που συστηματικά μου επιτίθεται"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη Game Night: "Υπάρχει κόσμος που συστηματικά μου επιτίθεται"
PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ μετά τη νίκη του στον τελικό με τον Παναθηναϊκό AKTOR και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη Game Night του SPORT24 και τον Χάρη Σταύρου για την επιτυχία της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για τρίτη διαδοχική χρονιά το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ, καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού AKTOR στον μεγάλο τελικό στα Δύο Αοράκια.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε στο πλαίσιο της Game Night του SPORT24 και τον Χάρη Σταύρου, όπου σχολίασε την επιτυχία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

"Τρεις μέρες είδα τα δικά μας παιχνίδια, παίξαμε εναντίον τριών πολύ καλών αντιπάλων. Έχω τη βεβαιότητα ότι το πρωτάθλημά μας γίνεται όλο και πιο δυνατό. Βλέπω νέα πρόσωπα στον ΕΣΑΚΕ, με ανοικτά μυαλά, το ίδιο και στην ΕΟΚ. Βλέπω στην ΕΟΚ δουλεύουν άνθρωποι σαν τον Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή, τον Ντικούδη, τον Ζήση, που είναι αθλητές που έχουν εκτός από επίπεδο σαν αθλητές και επίπεδο σαν άνθρωποι. Νομίζω ότι μόνο μπροστά πρέπει να κοιτάξει το ελληνικό μπάσκετ".

Για τις αποφάσεις που θα έπαιρνε για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο: "Η δουλειά μου είναι να είμαι προπονητής και όσες φορές μπλέκω σε χωράφια άλλων, επειδή δεν είμαι καλός σε αυτό, αποτυγχάνω. Οπότε θέλω να κρατήσω την ομάδα μας συμπαγή, ενωμένη και σεμνή, όπως πρέπει να είμαστε πάντα, διατηρώντας χαμηλό προφίλ και δουλεύοντας κάθε μέρα. Αυτό θα είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω στο μπάσκετ".

Για τη δυναμική της ομάδας: "Δεν ξέρω, υπάρχουν διαστήματα που περάσαμε δύσκολα μέσα στη χρονιά, έχοντας πάρα πολλούς τραυματισμούς και παίκτες που υπερφορτώθηκαν λόγω αυτών των τραυματισμών, ντεφορμαρίσματα, αλλά επί της ουσίας θα έλεγα ότι είμαστε σε θέση playoffs στην πιο δύσκολη Ευρωλίγκα όλων των εποχών και έχουμε πάρει τους δύο τίτλους που παίχτηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οπότε θα έλεγα ότι για αυτή την περίοδο είμαστε 'οκ'".

Για την υποτίμηση κάποιων σχετικά με τίτλους όπως το Κύπελλο και το Super Cup: "Είναι σύνηθες να τα υποτιμούν αφού τα χάσουν. Γενικά καλό είναι να έχεις μία σταθερή άποψη για αυτά τα πράγματα. Όταν ξαναγύρισα στον Ολυμπιακό, γύρισα με στόχο να πάρουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε και για την ομάδα μας, τον Ολυμπιακό και για την προσωπική μας 'ματαιοδοξία'".

Για τα social media: "Καταρχάς εγώ δεν έχω social media. Το ότι υπάρχει κόσμος που συστηματικά μου επιτίθεται, ενώ εγώ δεν έχω τη δυνατότητα απάντησης είναι ένα πρόβλημα για την ελληνική κοινωνία αλλά δεν θα το λύσω εγώ και ούτε με πειράζει κιόλας".

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS GAME NIGHT ΟΠΑΠ FINAL 8 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ