ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας απαλλάχθηκε από την πειθαρχική κατηγορία της δυσφήμησης

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας απαλλάχθηκε από την πειθαρχική κατηγορία της δυσφήμησης
INTIME

Απαλλάχθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τον αθλητικό δικαστή για δυσμήση του αθλήματος, διαδικασία που είχε ξεκινήσει μετά από καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κλήθηκε σε απολογία την περασμένη Παρασκευή (26/4) για το ματς της 15ης Απριλίου με τον Παναθηναϊκό, όμως απαλλάχθηκε, όπως απαλλάχθηκε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε καταγγείλει στον αθλητικό δικαστή τον προπονητή του Ολυμπιακού, που κλήθηκε σε απολογία γι αυτό το λόγο.

Λίγες ώρες, βέβαια, πριν από την εκδίκαση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέσυρε την καταγγελία, όμως η διαδικασία είχε ήδη αρχίσει κι ο αθλητικός δικαστής ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός απέσυρε την καταγγελία, αλλά και το ότι δεν υπήρχαν στοιχεία κατά του Μπαρτζώκα, έφερε και την απαλλαγή του για την κατηγορία της δυσφήμησης.

Η απόφαση αναφέρει:

"1. Απαλλάσσεται ο Γεώργιος Μπαρτζώκας της πειθαρχικής κατηγορίας της δυσφήμησης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης του άρθρου 74 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2023-2024.

2. Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την ανωτέρω πειθαρχική κατηγορία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ