ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο Γιασικεβίτσιους δεν κατάλαβε την ερώτηση που του έγινε και παραδέχθηκε πως έλεγε "μαλ@@@"

Ο Γιασικεβίτσιους δεν κατάλαβε την ερώτηση που του έγινε και παραδέχθηκε πως έλεγε "μαλ@@@"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν χρειάστηκε τη μετάφραση για να καταλάβει την ερώτηση που του έγινε στην press conference του ΣΕΦ, πλην όμως κάτι του ξέφυγε, με αποτέλεσμα αμέσως μετά να παραδεχθεί πως "άρχισα να μιλάω για πολλές μαλ@@@".

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποδείχθηκε... τολμηρός στην press conference του ΣΕΦ μετά από το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό. Επιχείρησε να απαντήσει άμεσα (στα αγγλικά προφανώς) σε ερώτηση που του έγινε στα ελληνικά, δίχως να ζητήσει την μετάφραση. Τόσα χρόνια στη χώρα μας, αλλά κι η ιδιαίτερη σχέση που έχει εδώ και χρόνια λόγω της συζύγου του, Άννας Δούκα, ο "Σάρας" είπε να το δοκιμάσει.

Μόνο που, όπως αποδείχθηκε, δεν κατάλαβε καλά και άρχισε να απαντάει σε κάτι διαφορετικό.

Όταν λοιπόν ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Αντώνης Κατσίκης, έσπευσε για τις απαραίτητες διευκρινίσεις, με χαμόγελο στα χείλη ο Σαρούνας Γιασικεβίτσους παραδέχθηκε "τόση ώρα λέω πολλές μαλ@@@". Ένα σκηνικό, που προκάλεσε γέλιο σε όσους βρίσκονταν στην Αίθουσα Τύπου του ΣΕΦ.

Ακολούθως, απάντησε στο ερώτημα για το γεγονός πως οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής δεν γίνονται την ίδια μέρα και ώρα: "Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πολύ ειλικρινές. Το είδαμε και σήμερα (σ.σ.: χθες) για δύο ομάδες που δεν πήγαιναν για κάτι, φτάσαμε στην παράταση. Σκεφτείτε αν τραυματιστεί κάποιος από τον Ολυμπιακό ή τη Φενέρμπαχτσε. Τι θα μου πουν στην Κωνσταντινούπολη; Από την άλλη, το καλό είναι πως η EuroLeague έχει μεγάλο σεβασμό σε αυτό που προσφέρει. Παλεύουμε όλοι, είναι μια διαδικασία με πολύ πόνο για 34 αγωνιστικές. Δεν είναι το ιδανικό. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να παίζουμε όλη την ίδια μέρα και ώρα. Κοίτα, έχω πολλά προβλήματα ήδη να διαχειριστώ ως προπονητής, αν τώρα έπρεπε να εμπλακώ με το management, τα πράγματα θα ήταν ακόμη πιο δύσκολα".

Δείτε τι έγινε στο 14'40''

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ