STOIXIMAN AEGEANBALL

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο SPORT24: "Ο Βεζένκοβ πήγε στο NBA, ο Σλούκας στον Παναθηναϊκό, αλλά η ομάδα είναι πάνω από όλα"

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο SPORT24: "Ο Βεζένκοβ πήγε στο NBA, ο Σλούκας στον Παναθηναϊκό, αλλά η ομάδα είναι πάνω από όλα"

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είναι μεταξύ των αθλητών που δίνουν το "παρών" στο Stoiximan Aegeanball Festival, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να μιλάει στο SPORT24.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μίλησε στο SPORT 24 στο πλαίσιο του Stoiximan Aegeanball Festival, για την περσινή χρονιά με τον Ολυμπιακό, τις αποχωρήσεις των Βεζένκοφ και Σλούκα, αλλά και για την παρουσία του στην Εθνική Ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Ήταν μία πολύ όμορφη χρονιά. Αποδείξαμε σε όλη τη διάρκεια τη σταθερότητα που είχαμε, το πόσο καλή ομάδα είχαμε και ότι ήμασταν πραγματική οικογένεια.

Νομίζω ότι την επόμενη χρονιά θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο, με την ίδια πείνα και την ίδια δίψα. Να συνεχίσουμε από εκεί που τελειώσασμε.

Έφυγαν δύο πολύ καλοί παίκτες. Ο Σάσα στο NBA, ο Κώστας στον Παναθηναϊκο. Η ομάδα είναι πάνω από όλα, προχωράει. Πιστεύω ότι θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο και το ίδιο ανταγωνιστικοί.

Θα είμαι κανονικά στην Εθνική. Είναι μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή. Πάμε με χαμλούς τόνους, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όλοι μαζί μία ομάδα για να φτάσουμε όπου μπορούμε ".

Ο Έλληνας γκαρντ, μίλησε νωρίτερα και στην κάμερα της COSMOTE TV, όπου δήλωσε: "Η αλήθεια είναι ότι όταν διάβασα δημοσιεύματα ότι "μπορεί, ναι μεν" είπα ότι αν δεν διαβάσω την επίσημη ανακοίνωση δεν πιστεύω τίποτα.

Σίγουρα ήταν ένα σοκ αλλά από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του, πορεύεται με αυτές. Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ ώριμο παιδί και πήρε μία απόφαση, θεωρώ συνειδητή για εκείνον.

Επειδή είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν μου αρέσει να το συζητάω επειδή και τώρα προσπαθούν όλοι από τη λέξη να πιαστούν και να ειπωθούν διάφορες κουβέντες, εγώ θα του ευχηθώ μόνο να είναι υγιής, να είναι ευτυχισμένος πάνω από όλα.

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, σίγουρα έχουν φύγει παίκτες όπως ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης και έχουν αναπληρωθεί, η ομάδα έκανε τέτοιες χρονιές. Η ομάδα είναι πάνω από όλα και συνεχίζουμε".

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ