ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έγινε έξαλλος με τον εκπρόσωπο Τύπου της Μέγκα: "Θες να μεταφράσεις ή όχι;"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έγινε έξαλλος με τον εκπρόσωπο Τύπου της Μέγκα: "Θες να μεταφράσεις ή όχι;"
PRINTSCREEN

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Μέγκα έκανε έξαλλο τον Γιάννη Σφαιρόπουλου, διακόπτωντάς τον και μεταφράζοντας επιλεκτικά κάποια μόνο από τα λεγόμενά του μετά την εκτός έδρας νίκη του Ερυθρού Αστέρα, που προκρίθηκε στους τελικούς της ABA League.

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το 2-0 στους ημιτελικούς της ABA League κόντρα στη Μέγκα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε θέση να διεκδικήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα, είτε απέναντι στην Παρτίζαν, είτε απέναντι στην Μπουντούτσνοστ, που βρίσκονται ισόπαλες στο 1-1.

Μετά το φινάλε της εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μέγκα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έγινε, ωστόσο, έξαλλος, κι αυτό γιατί ο εκπρόσωπος Τύπου της γηπεδούχου ομάδας τού συμπεριφέρθηκε πολύ περίεργα, διακόπτοντας τον πριν ολοκληρώσει την τοποθέτησή του για να μεταφράσει τα λεγόμενα του Έλληνα τεχνικού στα σέρβικα και ενώ αργότερα αρνήθηκε να μεταφράσει τις υπόλοιπες δηλώσεις του, ζητώντας από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους να προβούν σε ερωτήσεις.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων του Βελιγραδίου δεν έκρυψε την ενόχλησή του, αναφέροντας: "Όχι! Δεν έχω ολοκληρώσει! Απλώς σταμάτησα για να μεταφράσεις. Πρώτα με διακόπτεις για να μεταφράζεις, μετά συνεχίζω να μιλάω και δεν μεταφράζεις τίποτα; Θες να μεταφράσεις ή όχι;".

Αμέσως μετά συνέχισε την τοποθέτησή του και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 00:38" έως και το 2'50":

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ