GAME NIGHT LATE

Ο Γιάννης Μπουρούσης στη Game Night Late: "Στην Εθνική όποιος γουστάρει και θέλει"

Ο Γιάννης Μπουρούσης στη Game Night Late: "Στην Εθνική όποιος γουστάρει και θέλει"

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν καλεσμένος στη Game Night Late του ΑΝΤ1, όπου μίλησε -μεταξύ άλλων και- για το θέμα της Εθνικής Ανδρών.

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν ο καλεσμένος της Game Night Late του ΑΝΤ1 το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουνίου, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ο παλαίμαχος σέντερ, που εσχάτως διατηρεί διοικητικό πόστο στην Καρδίτσα, μίλησε για το κομμάτι της Εθνικής Ανδρών, το "σπίτι μου" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αλλά και την απόφαση του Κώστα Σλούκα να μην ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα το φετινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε στη Game Night Late:

"Η Εθνική για μένα ήταν το δεύτερο σπίτι μου. Ήταν μεγάλη ευλογία που μπορούσα να παίξω από το 2005 μέχρι το 2019, με μια μικρή παύση. Όπως καταλαβαίνετε, η Εθνική ήταν το δεύτερο σπίτι μου, άσχετα αν έπαιζα καλά ή κακά.

Η Εθνική είναι μια ιστορία, είναι να την αγαπάς και να γουστάρεις να πηγαίνεις.

Δεν μπορώ να βάλω κουβέντες ή λόγια για κάποιον άλλον. Εγώ προσωπικά, όπως το έχω δηλώσει. Όταν σταμάτησαν ο Νίκος Ζήσης κι ο Βασίλης Σπανούλης, η πραγματικότητα ήταν πως θα σταματούσα κι εγώ. Μετά από μια κουβέντα που έκανα, το έχω ξαναπεί, με τον συγχωρεμένο τον πεθερό μου, μου είπε "η Εθνική σού έχει δώσει τόσα πολλά, συνέχισε να παίζεις, όσο αντέχεις". Με επηρέασε κι έτσι συνέχισα να παίζω στην Εθνική".

Σε ερώτηση για την απόφαση του Κώστα Σλούκα να μην παίξει φέτος με την Εθνική: "Ο Κώστας, όπως διαβάζω, βρίσκεται σε μια διαδικασία να συζητήσει με τον Ολυμπιακό και κάποιες άλλες ομάδες. Η αλήθεια είναι πως θα θέλει να ξεκουραστεί για να είναι 100% έτοιμος να ανταπεξέλθει στην ομάδα που θα βρίσκεται του χρόνου. Όπως είπα πριν, ο καθένας το βλέπει μέσα του, όπως θέλει. Με έχουν κατηγορήσει πως έχω κόψει τον Κώστα Κουφό στο παρελθόν, κάτι που δεν ισχύει. Για να μη γίνομαι κουραστικός, όποιος γουστάρει και θέλει, συνεχίζει να είναι στην Εθνική".

TAGS GAME NIGHT LATE ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ