NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε σε μία σκάλα, ο Μοντρέζλ Χάρελ τα έβαλε μαζί του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε σε μία σκάλα, ο Μοντρέζλ Χάρελ τα έβαλε μαζί του

Ακραία συναισθήματα από τον απογοητευμένο Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ξέσπασε σε μία σκάλα μετά από το φινάλε του αγώνα Σίξερς - Μπακς στη Φιλαντέλφια.

Η απογοήτευσή του από τις 4/15 βολές, αλλά και από τον δυναμικό, έως και βρόμικο τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν οι Σίξερς τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/11), ήταν ολοφάνερη. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφυγε πρώτος για τα αποδυτήρια στο φινάλε της αναμέτρησης στη Φιλαντέλφια, λίγα λεπτά μετά γύρισε στο παρκέ για να σουτάρει βολές και τότε είχε μία πολύ έντονη στιγμή καθώς έσπρωξε μία σκάλα για να αδειάσει τη ρακέτα και να κάνει τη δουλειά του.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς συνέβη, μιας και σε μερικά videos σουτάρει με πολύ κόσμο κάτω και πίσω από τη μπασκέτα και στο συγκεκριμένο video το γήπεδο έχει αδειάσει περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, η εικόνα δείχνει ένταση και ακραία συναισθήματα από τον Greek Freak που δεν έχει κάνει ανάλογα ξεσπάσματα στην καριέρα του στο NBA. Στο σημείο βρέθηκε και ο Μοντρέζλ Χάρελ των Σίξερς, που σε άλλο video φαίνεται να μιλάει έντονα στον αστέρα των Μπακς.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ