ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα δώσει το παρών στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Γκόραν Ντράγκιτς τον Αύγουστο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα δώσει το παρών στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Γκόραν Ντράγκιτς τον Αύγουστο
AP PHOTO/MARTA LAVANDIER

Ο Γκόραν Ντράγκιτς θα πει αντίο στο παρκέ σε ένα φιλικό παιχνίδι, που θα λάβει χώρα στις 24 Αυγούστου 2024 στη Λιουμπλιάνα. Γιάννης Αντετκούνμπο, Λούκα Ντόντσιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Τζίμι Μπάτλερ και Στιβ Νας θα δώσουν το παρών.

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, ο Γκόραν Ντράγκιτς σταματάει το μπάσκετ και σκοπεύει να πει αντίο στο παρκέ σε ένα φιλικό που θα διεξαχθεί στη Λιουμπλιάνα στις 24 Αυγούστου του 2024. Οι διοργανωτές των διήμερων εκδηλώσεων προς τιμήν του Σλοβένου θρύλου, προχώρησαν την Πέμπτη (4/1) σε μία συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας αποκάλυψαν τις υψηλές προσωπικότητες που θα δώσουν το παρών σε αυτό το αποχαιρετιστήριο ματς. Μέσα σε αυτούς θα είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Πέραν του Greek Freak, στη Λιουμπιλιάνα θα βρεθούν ακόμα ο συμπατριώτης του Λούκα Ντόντσιτς, ο Σέρβος Νίκολα Γιόκιτς, ο Τζίμι Μπάτλερ, με τον οποίο ο Ντράγκιτς συνυπήρξε στους Χιτ και ο Στιβ Νας, με τον οποίο αγωνίστηκε μαζί στους Φοίνιξ Σανς.

Η διάθεση των εισιτήριων για τον εν λόγω αγώνα θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Ένα 20% εξ'αυτών θα πάει στο "Goran Dragić Foundation", για την ανακαίνηση γηπέδων μπάσκετ στη Σλοβενία.

"Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκε στη Λιουμπλιάνα τέτοια περίοδο (σσ. τέλος καλοκαιριού). Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή. Ήθελα να γίνει στην πόλη που μεγάλωσα και έγινα μπασκετμπολίστας. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα έσοδα θα διατεθούν σε ανθρωπιστικές δράσεις. Θέλω να δώσω κάτι πίσω σε αυτό το περιβάλλον", ανέφερε ενδεικτικά ο Ντράγκιτς.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ