NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σούταρε βολές με κλειστά μάτια κι ο Τζος Οπενχάιμερ έδωσε την εξήγηση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σούταρε βολές με κλειστά μάτια κι ο Τζος Οπενχάιμερ έδωσε την εξήγηση

Γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτελούσε βολές με κλειστά μάτια πριν από τον εκτός έδρας αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς; Ο Τζος Οπενχάιμερ έδωσε την απάντηση.

Μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία μοιράστηκε η Λίζα Μπάινγκτον στη διάρκεια του αγώνα Τίμπεργουλβς - Μπακς, τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/11). Η sportcaster που περιγράφει τους αγώνες της ομάδας του Μιλγουόκι για το Bally Sports Wisconsin αποκάλυψε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σούταρε βολές με κλειστά μάτια στη διάρκεια της προθέρμανσης και στη συνέχεια μοιράστηκε όσα της είπε ο assistant coach Τζος Οπενχάιμερ, ο άνθρωπος που δουλεύει σε καθημερινή βάση με τον Greek Freak όσο κανείς άλλος.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Οπενχάιμερ (που πριν από μερικές ημέρες μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και για τις βολές του Γιάννη), ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε πρόσφατα να εκτελεί με κλειστά μάτια, ώστε να μείνει συγκεντρωμένος στη ρουτίνα που πρέπει να ακολουθεί κάθε φορά που βρίσκεται στη γραμμή, με κάθε λεπτομέρεια. Ο Greek Freak θέλει να σουτάρει με τον ίδιο τρόπο και συνεχίζει να δοκιμάζει τα πάντα ώστε να γίνει όσο πιο αποτελεσματικός μπορεί. Με την Εθνική Ελλάδας στο EuroBasket 2022 πλησίασε το 80%, όμως μετά από τους επτά πρώτους αγώνες της σεζόν 2022/23 είχε 66.3%.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ