NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε τρία ρεκόρ καριέρας στο παρανοϊκό ματς με τους Σικάγο Μπουλς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε τρία ρεκόρ καριέρας στο παρανοϊκό ματς με τους Σικάγο Μπουλς
2022 AP PHOTO/LM OTERO

Στην 761η εμφάνισή του στο NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε τρία career-highs στην εκτός έδρας ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Σικάγο Μπουλς.

Το βράδυ της Τετάρτης (στις ΗΠΑ), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα το έχει για καιρό στο μυαλό του. Με τον Τζρου Χόλιντεϊ και τον Κρις Μίντλετον εκτός αγώνα και με τρεις σερί ήττες στο Κλίβελαντ, στο Μπρούκλιν και στη Βοστώνη, ο Greek Freak ήθελε την νίκη για να επουλώσει τις πληγές των Μπακς. Πιέστηκε στα όριά του, όμως το +11 στο 45' δεν ήταν αρκετό, οι Μπουλς ισοφάρισαν και έστειλαν τον αγώνα στην παράταση και εκεί έριξαν την ομάδα του Μιλγουόκι στο καναβάτσο και στην τέταρτη σερί ήττα της που την βάζει σε σκέψεις εν όψει της Trade Deadline.

Την ανασκόπηση της παρανοϊκής αναμέτρησης στο θρυλικό United Center μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ. Ο Αντετοκούνμπο έπαιξε με πείσμα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και απέναντι στους Ταύρους έγραψε τρία ρεκόρ καριέρας, στην 761η εμφάνισή του στο NBA (regular seasons και playoffs).

Ο Αντετοκούνμπο έκλεισε τον αγώνα με 45 πόντους από 17/36 δίποντα, 0/3 τρίποντα και 11/17 βολές, είχε 22 ριμπάουντ, επτά ασίστ, ένα κλέψιμο, πέντε λάθη, πέντε φάουλ, 12 κερδισμένα φάουλ, όλα αυτά σε 42:15. Ρεκόρ καριέρας ήταν και τα 36 εκτελεσμένα δίποντα και τα 39 εκτελεσμένα συνολικά σουτ, αλλά και τα 22 ριμπάουντ. Τα προηγούμενα career-highs ήταν τα 28 εκτελεσμένα δίποντα και τα συνολικά 36 σουτ σε αγώνα με τους Νετς στις 2/5/2021 στο Fiserv Forum και τα 21 ριμπάουντ σε εκτός έδρας αγώνα με τους Ρόκετς, στις 9/1/2019.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ