ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ στο SPORT24: "Ο επιτιθέμενος προκάλεσε την επαφή, ήθελαν να κρίνουν το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο"

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ στο SPORT24: "Ο επιτιθέμενος προκάλεσε την επαφή, ήθελαν να κρίνουν το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο"
PRINTSCREEN

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ εξήγησε μέσω του SPORT24 στους Σπύρο Καβαλιεράτο και Γιάννη Φιλέρη τι συνέβη στην τελευταία φάση του αγώνα, όπου ο ίδιος χρεώθηκε με φάουλ και η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας επί του Ολυμπιακού.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ο Φιλίπ Πετρούσεβ εξήγησε στο SPORT24 τι συνέβη στην τελευταία φάση του αγώνα, όπου ο ίδιος χρεώθηκε με φάουλ και ο Τζαμπάρι Πάρκερ είχε την ευκαιρία να γράψει το τελικό 82-80 υπέρ των Καταλανών.

Ο Πετρούσεβ μίλησε στους Γιάννη Φιλέρη και Σπύρο Καβαλιεράτο, όπου εξέφρασε την οπτική του για την καθοριστική φάση με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ο διαιτητής σφύριξε φάουλ. Είναι σκληρό όταν το παιχνίδι κρίνεται έτσι. Υπήρχε επαφή, αλλά ο επιτιθέμενος ξεκάθαρα προκάλεσε την επαφή, δεν είναι αυτό το σουτ του, ήρθε πάνω μου, πήρε λίγο την επαφή, ήθελαν να κρίνουν το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο.

Στο NBA αυτό δεν είναι φάουλ πια. Δεν είμαι σίγουρος εδώ. Αν θες να κρίνεις το παιχνίδι έτσι... Αυτό σφύριξαν, σφύριξαν φάουλ.

Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι σκληρό, αλλά ακόμα πιστεύουμε ο ένας στον άλλον. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και ελπίζω να πάρουμε τα δύο επόμενα ματς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ