ΟΠΑΠ FINAL 8

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ στο SPORT24: "Έχουμε αρκετό κίνητρο για να πάρουμε την κούπα"

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Λίγο πριν από τη μονομαχία του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό AKTOR (18/2, 19:00, COSMOTE SPORT 5/ΣΚΑΙ και LIVE από το SPORT24) ο Φιλίπ Πετρούσεβ μίλησε στο SPORT24 και ανέλυσε τους παράγοντες που θα κρίνουν τον νικητή του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Κίνητρο, λεπτομέρειες και μεγάλα σουτ. Σε αυτό το τρίπτυχο θα κριθεί ο νικητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φιλίπ Πετρούσεβ στο SPORT24 μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Προμηθέα και πριν τη μάχη του τίτλου με τον Παναθηναϊκό AKTOR (18/2, 19:00, COSMOTE SPORT 5/ΣΚΑΙ και LIVE από το SPORT24).

Δώσατε μια καλή μάχη με τον Προμηθέα. Τι σας δυσκόλεψε περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι;

"Νομίζω ότι περισσότερο έχει να κάνει με τη δική μας απόδοση, παρά με τη δική τους. Θα έλεγα ότι η ενέργειά μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε για έναν ημιτελικό. Καταλάβαμε όμως όλοι τι κάναμε λάθος και η ενέργειά μας θα είναι πολύ πιο υψηλή στον τελικό".

Από τα αποδυτήριά σας ακούστηκαν έντονοι πανηγυρισμοί λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα. Ήταν απλά για τη νίκη ή έγινε κάτι πιο συγκεκριμένο;

"Μιλήσαμε για κάποια πράγματα και στο τέλος αντιδράσαμε έτσι. Αυτό ήταν περισσότερο ένας τρόπος να βρούμε κίνητρο για τον τελικό. Ξέρουμε τι να περιμένουμε και έχουμε αρκετό κίνητρο για να πάρουμε την κούπα".

Αυτή θα είναι η 5η φετινή μάχη των αιωνίων. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τα δύο πρώτα ματς της σεζόν (σσ. σε Super Cup και EuroLeague), ενώ ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρα τα δύο επόμενα (σσ. για το πρωτάθλημα). Ποιος θεωρείς ότι έχει το πάνω χέρι τη δεδομένη στιγμή;

"Προφανώς ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ κλειστό παιχνίδι και οι λεπτομέρειες θα είναι αυτές που θα κρίνουν τον νικητή.

Στο τελευταία μεταξύ μας παιχνίδια δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, λόγω των πολλών τραυματισμών. Τώρα έχουμε πιο γεμάτο ρόστερ και θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη. Κι εκείνοι έχουν βαθύ ρόστερ, ωστόσο, στην Ελλάδα δεν μπορούν να παίξουν όλοι οι ξένοι, ούτε για εμάς, ούτε για αυτούς. Η ομάδα που θα βάλει τα πιο μεγάλα σουτ θα επικρατήσει".

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ