STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε την Κυπριακή Ομοσπονδία για την ιδέα διεξαγωγής του Super Cup στην Κύπρο

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε την Κυπριακή Ομοσπονδία για την ιδέα διεξαγωγής του Super Cup στην Κύπρο
INTIME

Όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ, την Τρίτη υπήρξε επικοινωνία του προέδρου Βαγγέλη Γαλατσόπουλου με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας μπάσκετ, προκειμένου να μεταφερθεί η πρόθεση να φιλοξενηθεί στο Νησί της Αφροδίτης το 3ο Super Cup (30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου).

Τις πιθανότητες να φιλοξενηθεί στην Κύπρο το 3ο Super Cup (30/9 - 2/10), της διοργάνωσης που θ' ανοίξει την αυλαία της σεζόν 2022-23, άρχισε να διερευνά ο ΕΣΑΚΕ. Μάλιστα ο πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, επικοινώνησε με τον ομόλογό του στην Κυπριακή Ομοσπονδία, Ανδρέα Μουζουρίδη, ενημερώνοντάς τον -προφορική σε πρώτη φάση- για τη συγκεκριμένη ιδέα και ξεκαθαρίζοντάς του ότι, αν αυτή υλοποιηθεί, θα διεξαχθεί σε απόλυτη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του Νησιού.

Το επόμενο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση θα είναι η αποστολή γραπτού αιτήματος τηλεδιάσκεψης μεταξύ των δύο ανδρών προκειμένου να εξεταστούν όλες οι παράμετροι μιας τέτοιας συνεργασίας.

"Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος επικοινώνησε σήμερα (26/7) με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ανδρέα Μουζουρίδη προκειμένου να του εκφράσει την επιθυμία να διερευνηθούν οι πιθανότητες διεξαγωγής του Super Cup στην Κύπρο.

Ο κ. Γαλατσόπουλος τόνισε προς τον κ. Μουζουρίδη ότι ο ΕΣΑΚΕ σέβεται τους θεσμούς και επιθυμεί εάν υλοποιηθεί η ιδέα της διεξαγωγής του Super Cup στην Κύπρο, η διοργάνωση να γίνει σε απόλυτη συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, που αποτελεί την ανώτατη αρχή του αθλήματος στην χώρα.

Η παραπάνω θέση αναμένεται να αποτυπωθεί και γραπτώς σε επιστολή που θα στείλει ο ΕΣΑΚΕ προς την ΚΟΚ και στην οποία ο κ. Μουζουρίδης θα καλείται σε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Γαλατσόπουλο προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της διεξαγωγής του θεσμού της Λίγκας στην Κύπρο", όπως ανέφερε ο ΕΣΑΚΕ σε ενημέρωσή του.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ