EUROLEAGUE

Ο Ερυθρός Αστέρας πηγαίνει με οπαδούς του στη Σταρκ Αρένα και η Παρτίζαν προειδοποιεί για επεισόδια

Ο Ερυθρός Αστέρας πηγαίνει με οπαδούς του στη Σταρκ Αρένα και η Παρτίζαν προειδοποιεί για επεισόδια
ABA LEAGUE J.T.D/DRAGANA STJEPANOVIC

Σε κατάσταση συναγερμού το Βελιγράδι, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας θα πάει με οπαδούς του στη Σταρκ Αρένα για το αποψινό (21:30) ντέρμπι με την Παρτίζαν, για το πρώτο ντέρμπι στην ιστορία των δύο ομάδων στη EuroLeague.

Ο... χαμός των τελευταίων ημερών, δεν ήταν τελικά καπνός δίχως φωτιά. Όπως ενημέρωσε ο Ερυθρός Αστέρας το μεσημέρι της Πέμπτης (12/8), η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα έχει οπαδούς της στο ιστορικό πρώτο ντέρμπι με την Παρτίζαν στη EuroLeague (21:30), καθώς θα ισχύσουν όσα συμφωνήθηκαν στις συσκέψεις των δύο ομάδων κι ας υποστήριζε μέχρι χθες ο αντίπαλος σύλλογος ότι δεν είχε δώσει ποτέ τη συγκατάθεσή του.

Η Παρτίζαν μίλησε για ανευθυνότητα και αχρείαστη ένταση από την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο αποδείχθηκε πως οι θέσεις της δεν είχαν γερά θεμέλια. "Οι οπαδοί μας, ανεξάρτητα από τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους, θα καθίσουν στο τμήμα 400 της Stark Arena, στην οποία θα εισέλθουν από την Ανατολική Θύρα. Σας ικετεύουμε να συμπεριφερθείτε δίκαια και σε αθλητικά πλαίσια, να μην πετάξετε αντικείμενα στο παρκέ και να μην απαντήσετε στις προκλήσεις των οπαδών της Παρτίζαν" αναφέρει η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα.

Οι παράγοντες της Παρτίζαν, από την πλευρά τους, υποστηρίζουν με δική τους ανακοίνωση ότι περιμένουν άσχημη συμπεριφορά από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα "που θα προσπαθήσουν προκαλέσουν ζημιές. Οι προβοκάτορες σκοπεύουν να προκαλέσουν επεισόδια, να πετάξουν αντικείμενα στο παρκέ για να δείξει η Παρτίζαν κακή εικόνα στη EuroLeague και σε όλη την Ευρώπη, αλλά και για να τιμωρηθεί η ομάδα με βαρύ πρόστιμο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και προειδοποιούμε ότι οι κάμερες θα λειτουργήσουν".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ