EUROLEAGUE

Χαμός στο Βελιγράδι εν όψει του Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας και μπάχαλο με τα εισιτήρια

Χαμός στο Βελιγράδι εν όψει του Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας και μπάχαλο με τα εισιτήρια
ABA LEAGUE - DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Ερυθρός Αστέρας λέει ότι θα έχει οπαδούς στη Σταρκ Αρένα, η Παρτίζαν λέει ότι δεν έχει δώσει εισιτήρια και το πρώτο ντέρμπι του Βελιγραδίου στην ιστορία της EuroLeague μυρίζει μπαρούτι.

Μία ημέρα πριν από το πρώτο ντέρμπι Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας στην ιστορία της EuroLeague, το Βελιγράδι μυρίζει μπαρούτι. Οι δύο οργανισμοί προετοιμάζονται για μία τεραστίων διαστάσεων μπασκετική μονομαχία, ωστόσο την Τετάρτη (7/12) προέκυψε μία πολύ σοβαρή κατάσταση που είναι ικανή να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στη διάρκεια της Πέμπτης (8/12), πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από το τέλος της αναμέτρησης.

Οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα ανακοίνωσαν πως θα υπάρχει συγκεκριμένο κομμάτι στις εξέδρες της Σταρκ Αρένα για τους οπαδούς της που έχουν προμηθευθεί εισιτήρια για τον αγώνα, με τις φήμες να μιλούν για τετραψήφιο αριθμό. "Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντησή" αναφέρει η ενημέρωση, με την Παρτίζαν να περνάει στην αντεπίθεση και να ενημερώνει πως "Δεν υπάρχει απόφαση για παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας". Οι παράγοντες της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς κατηγόρησαν τους αντιπάλους τους για ανευθυνότητα και αχρείαστη ένταση, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει.

"Αν υπάρξουν επεισόδια, θα είναι καταστροφικά για όλους μας και η EuroLeague θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να καλέσει ξανά τις δύο ομάδες μας στις επόμενες διοργανώσεις. Για να μη μιλήσω για εγγυημένα συμβόλαια. Αν προκύψουν εντάσεις, τότε θα ακολουθήσουν μεγάλα προβλήματα και τιμωρίες" ήταν τα λόγια του director της Σταρκ Αρένα. Η Πέμπτη (8/12) θα είναι μια μεγάλη ημέρα για το σερβικό μπάσκετ, αλλά και μία ημέρα στην οποία τα πάντα μπορούν να συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα για τη EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ