ABA LEAGUE

Ο Ερυθρός Αστέρας κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Λεσόρ για βιαιοπραγία

Ο Ερυθρός Αστέρας κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Λεσόρ για βιαιοπραγία
ABA LEAGUE J.T.D./DRAGANA STJEPANOVIC

Νομικά κινήθηκε σε βάρος του Ματίας Λεσόρ ο Ερυθρός Αστέρας, που κατήγγειλε τον Γάλλο σέντερ της Παρτίζαν για βιαιοπραγία και ξυλοδαρμό του Φίλιπ Πετρούσεβ.

Το τρίτο ημίχρονο του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα για την Αδριατική Λίγκα καλά κρατεί, αφού οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου εξέδωσαν μια σφοδρή ανακοίνωση σημειώνοντας ότι κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του Ματίας Λεσόρ για βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό του Φίλιπ Πετρούσεβ.

"Θα ενημερώσουμε το κοινό για τα επόμενα βήματά μας γιατί θέλουμε να δείξουμε ότι ως σύλλογος κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να περιορίσουμε την επιρροή εκείνων που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, Μεταξύ αυτών και ενός Γάλλου πολίτη, ο οποίος παίζει προσωρινά στη Σερβία", αναφέρει ακόμα η σχετική ανακοίνωση.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκδόθηκε μετά από διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο 24ωρο στη Σερβία, στα οποία αναφερόταν ότι ο Πετρούσεβ πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό, με τον μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς να διευκρινίζει μέσω Twitter πως:

"Πρέπει να εξηγήσουμε ότι ο Φίλιπ Πετρούσεβ δεν είχε καμία πρόθεση να μιλήσει σε οποιαδήποτε αρχή αναφορικά με το τελευταία παιχνίδι, αλλά κλήθηκε από το αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει και το έκανε επειδή ήταν υποχρεωμένος. Τέλος θέλω να προσθέσω ότι ο Πετρούσεβ δεν προσέλαβε κανέναν δικηγόρο και δεν έχει σκοπό να το κάνει".

Παράλληλα, ο Ερυθρός Αστέρας άσκησε δριμεία κριτική στον πρόεδρο της Παρτίζαν και κατηγόρησε την μεγάλη της αντίπαλο για κρατικές οφειλές ύψους 7.279.505 ευρώ.

TAGS ABA LEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ