NBA

Ο Έρικ Μπλέντσο αστόχησε στην εκπνοή και έφυγε πιστεύοντας ότι οι Πέλικανς έχασαν το ματς

Ο Έρικ Μπλέντσο αστόχησε στην εκπνοή και έφυγε πιστεύοντας ότι οι Πέλικανς έχασαν το ματς

Οι Πέλικανς κάλεσαν timeout με το σκορ στο 103-103. Ο Έρικ Μπλέντσο πήρε τη μπάλα στα 2.3", εκτέλεσε, αστόχησε και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια με την ιδέα πως η ομάδα του είχε ηττηθεί από τους Νικς (VIDEO).

Είναι στιγμές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν παίκτες δεκάδων εκατομμυρίων αξίζουν πραγματικά τα συμβόλαιά τους. Ο Έρικ Μπλέντσο, για παράδειγμα, βρίσκεται σε συμβόλαιο 70 εκατομμυρίων, υπήρξε παίκτης των 20 πόντων ανά αγώνα, πλέον όμως δείχνει πως βρίσκεται σε κάθετη πτώση με αποκορύφωμα την απίθανη γκάφα που έκανε τα ξημερώματα στην αναμέτρηση των Πέλικανς με τους Νικς στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν.

Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ πήρ τη μπάλα από την επαναφορά του Λόνζο Μπολ στα 2.3" πριν από το φινάλε, μετά από timeout στο οποίο σχεδιάστηκε η επίθεση των Πέλικανς, εκτέλεσε από πλάγια θέση, είδε την προσπάθειά του να αλλοιώνεται από τον Ντέτικ Ρόουζ και ενώ ο αγώνας πήγαινε στην παράταση, εκείνος πίστεψε πως η ομάδα της Νέας Ορλεάνης είχε ηττηθεί. Δεν ήξερε το σκορ, είχε μπερδευτεί, δεν είχε καταλάβει πως το σουτ που πήρε (ξαναλέμε μετά από timeout) θα έδινε νίκη αν ήταν εύστοχο, αλλά δεν θα γκρέμιζε τους Πέλικανς.

Για την ιστορία, ο Μπλέντσο έχει φέτος 11.9 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ ανά 30.4 λεπτά, ενώ πέρυσι σε ανώτερη ομάδα (Μπακς) είχε 14.9 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ ανά 27 λεπτά σε 61 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Δείτε το video με τη σύγχυση του Έρικ Μπλέντσο:

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ