EUROLEAGUE

Ο Εργκίν Αταμάν έριξε βόμβες για ενίσχυση της Εφές με "Μέσι" και "Κριστιάνο Ρονάλντο"

Ο Εργκίν Αταμάν έριξε βόμβες για ενίσχυση της Εφές με "Μέσι" και "Κριστιάνο Ρονάλντο"
INTIME

Ποια διάλυση; Ποιος τελευταίος χορός; Ποια μείωση του μπάτζετ; Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε πως θέλει τους Μίτσιτς - Λάρκιν και την επόμενη σεζόν, αλλά είναι και έτοιμος για μεγάλες κινήσεις αν ένας από τους δύο ή και οι δύο αποχωρήσουν από την Εφές.

Δεν έχει συμπληρωθεί εβδομάδα από το back-to-back της Αναντολού Εφές και ο Εργκίν Αταμάν ήταν έτοιμος για να πείσει τους πάντες πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα μπει στη σεζόν 2022/23 με στόχο το three-peat που στην Ευρώπη έχει κάνει τις τελευταίες δεκαετίες μόνο η θρυλική Γιουγκοπλάστικα. Ο Τούρκος προπονητής μίλησε για τον Βασίλιε Μίτσιτς, μίλησε και για τον Σέιν Λάρκιν, δείχνοντας τις διαθέσεις που έχει ο σύλλογος, ο οποίος μάλλον δεν θα προχωρήσει σε μείωση του μπάτζετ όπως είχε αρχικά διαφανεί.

"Οι ρωσικές ομάδες δεν θα παίξουν στην επόμενη EuroLeague εξαιτίας του πολέμου, διαφορετικά ο Γουίλ Κλάιμπερν θα έμενε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, ένας αθλητής των τελικών, ένας MVP. Όλες οι ομάδες τον θέλουν, όμως θα δούμε σύντομα που θα παίζει. Έχουμε αυτοπεποίθηση, ξέρουμε ότι παίκτες σαν κι αυτόν θέλουν να έρθουν πλέον σε εμάς. Όσοι έρχονται και ζουν την ατμόσφαιρά μας, μένουν εντυπωσιασμένοι. Είμαστε ένας οργανισμός και πραγματικά πιστεύω ότι θα έρθει σε εμάς, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί σύντομα" ήταν τα λόγια του Αταμάν στο TRT SPOR για τον Κλάιμπερν.

Για τον Λάρκιν, ο showman της Εφές είπε πως: "Περνάει καλά εδώ και είναι χαρούμενος, έφτασε στο αποκορύφωμα της καριέρας του με εμάς, έκανε ρεκόρ, πήρε πρωταθλήματα, είναι όμως επαγγελματίας. Υπάρχουν σοβαρές προτάσεις στο τραπέζι του, εμείς φυσικά και θέλουμε να τον κρατήσουμε. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε, αλλά ακόμη κι αν δεν γίνει αυτό, θα είμαστε σε θέση για μια φαντασμαγορική κίνηση. Σαν την μεταγραφή του Μέσι, σαν την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μη φύγει, οι σχέσεις μας με τον Λάρκιν είναι πολύ καλές, του αρέσει η ομάδα και η πόλη, όμως αυτός θα πάρει την απόφαση".

Όσο για τον Μίτσιτς, ο Αταμάν εξήγησε πως: "Έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει για το NBA έως τις 20 Ιουλίου. Δεν μπορεί να πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, γιατί πέρυσι έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο. Μπορεί να το σκεφτεί αν βρει μια μεγάλη πρόταση, όμως νομίζω ότι απολαμβάνει το μπάσκετ της Ευρώπης. Ειλικρινά πιστεύω ότι θα συνεχίσει μαζί μας, θα είναι και την επόμενη περίοδο εδώ. Έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο, αν όμως φύγει για το NBA θα καλύψουμε τη θέση του. Το σίγουρο είναι ότι τον θέλουμε και εκείνον και τον Λάρκιν".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ