EUROLEAGUE

Ο Έντι Ταβάρες συνεχίζει να διαπραγματεύεται με τη Ρεάλ και δηλώνει πως ελπίζει ότι θα μείνει στη Μαδρίτη

Ο Έντι Ταβάρες συνεχίζει να διαπραγματεύεται με τη Ρεάλ και δηλώνει πως ελπίζει ότι θα μείνει στη Μαδρίτη
INTIME

Θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Έντι Ταβάρες, με τον ψηλό από το Πράσινο Ακρωτήρι να δηλώνει ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Είναι, εδώ και χρόνια, ο κορυφαίος σέντερ των ευρωπαϊκών γηπέδων και λίγες ημέρες πριν από τα 32α γενέθλιά του, ξέρει ότι στο τέλος της σεζόν θα πάρει το πιθανότατα τελευταίο μεγάλο πολυετές συμβόλαιο της καριέρας του.

Ο Έντι Ταβάρες κυριαρχεί με τη Ρεάλ, ωστόσο μόνο δεδομένο δεν θα πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο να πάρει το deal που έχει στο μυαλό του για να συνεχίσει στη Μαδρίτη. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για εκείνον, αλλά και η επιθυμία του να γυρίσει στο NBA, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι Ισπανοί δεν μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά οικονομικά, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα μόνιμης αμφιβολίας για τον ψηλό από το Πράσινο Ακρωτήρι, που πάντως δηλώνει ότι περνάει καλά στη Μαδρίτη.

"Συνεχίζουμε να μιλάμε, ψάχνουμε τις καλύτερες επιλογές και για τις δύο πλευρές. Αν μείνω, θα είμαι ευχαριστημένος, ωστόσο αυτή τη στιγμή στόχος μου είναι να αποδίδω στο υψηλότερο επίπεδο και να μη σκέφτομαι πολύ το μέλλον. Ελπίζω όμως, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Προς το παρόν στόχος είναι το όνειρο της κατάκτησης και των τεσσάρων τίτλων στη σεζόν" ήταν οι ατάκες του Ταβάρες στην προπόνηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης πριν από τον εντός έδρας αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (7/3 στις 21:45).

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ